légi kadét Brit Királyi Légierő katonaság Katalin hercegné Vilmos herceg védnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogadta a katonai védnöki pozíciót a hercegné, aki ezzel átvette Fülöp edingburgh-i herceg tevékenyéségét.

Ez a nap is eljött: Katalin hercegné tiszteletbeli tagja lett a Brit Királyi Légierőnek. Vilmos herceg neje Erzsébet királynő férjétől, Fülöp edinburgh-i hercegtől vette át a légi kadét vezetését, és katonai védnökké lépett elő.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Katalin mindezidáig tartózkodott attól, hogy szerepet vállaljon a brit katonaságnál, ám a jelek szerint figyelembe vette, mennyire sokat jelent férje, Vilmos herceg számára a fiatal katonák támogatása a légierőnél, ezért vállalta végül a feladatot. A Daily Mail hírei szerint Fülöp herceg szeretné, ha Katalin átvenné tőle a Grenadier Guards ezredesi posztját is.

Így divatozott Katalin hercegnő 2015-ben

Amióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. A Life.hu itt mutatta meg, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.