Trendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-ben

fashion week Katalin hercegnő Katalin hercegné öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. 

A kék kabát kötelező

A hercegnő imádja a kéket, és a terhessége alatt sem mondott le a magassarkúról. Stílusos kismama volt, az nem vitás! Azt viszont nem tudjuk eldönteni, hogy a világoskék vagy a navykék áll jobban Katalinnak...

Forrás: AFP

A kabátruha szerelmese

Katalin abszolút rajong a kabátruhákért, és szerintünk is remekül állnak neki ezek a holmik!

Forrás: AFP

Kismamáknak kötelező a rózsaszín?

Nem feltétlenül, Katalinnak azonban nagyon édesen állt ez a púderszínű kabát a bájos kalappal. De volt, hogy élénkebbre vette a figurát, és a pinkre voksolt.

Forrás: AFP

Az év egyik legfontosabb pillanata

Milliók várták, hogy megszülessen Sarolta hercegnő, és nem csak a Life.hu női szerkesztősége volt kíváncsi arra, vajon hogyan és miben hagyja el a kórházat a hercegnő május 2-án. A választása egy fehér-sárga virágos ruhára esett, és amíg mi megmutattuk, hogy a fazon rajongói hol szerezhetnek be hasonlókat, addig a fél világ összeesküvés-elméleteket szőtt arról, hogy mégis miért nézett ki ENNYIRE jól a hercegnő pár órával a kislánya világrajövetele után.

Forrás: AFP

A legelegánsabb

Idén július 5-én tartották Sarolta hercegnő keresztelőjét, amin Katalin természetesen hihetetlenül elegáns volt. Mesésen állt neki a krémszínű Alexander McQueen ruha, ITT pedig azt is elolvashatod, miért is keresztelték a pici babát abban a hatalmas csipkeruhában.

Forrás: AFP

A legélénkebb

Katalin a szülése után nemegyszer mutatkozott élénk pipacspirosban – imádtuk rajta ezt a színt!

Forrás: AFP

Sportos elegancia

Katalin nem először választott sötétkék, arany gombos zakót csíkos felsővel, hiszen jól tudja, ez a páros abszolút örök divat!

Forrás: AFP

Bordó csipke

A hercegnő sötét hajához nagyon szerettük ezt a bordó csipkeruhát!

Forrás: AFP

A legkacérabb

A legújabb James Bond-film őszi premierjére a hercegnő egy csodás, halványkék Jenny Packham ruhát választott, és melltartót sem viselt!

Forrás: AFP

Katalin és a minták

A hercegnő viszonylag ritkán viselt idén mintás holmikat, ami nem is baj, mert sokkal elegánsabban festett az egyszínű holmikban. De legalább kilépett a komfortzónájából!

Forrás: AFP

Érdekes megoldások

Imádtuk, amikor a hercegnő bevállalt modern megoldásokat – nagy kedvencünk ez a szürke-türkiz szett volt!

Forrás: AFP

Mit mond a szakértő?

Szemes Nóra személyi stylist nagyon elégedett a hercegnő idei stílusával. „Különösen tetszenek a szettjei, mert letisztultak, elegánsak, nőiesek, a klasszikus vonalat képviselik, mégsem unalmasak. A személyi stylist remek munkát végez, már csak azért is, mert nagyon figyel a színválasztásra. Katalin a nyár típusba tartozik, így remekül állnak neki a pasztellszínek, a kékek, a szürkék – és nagyon sokszor is visel ilyeneket."

Neked hogy tetszett Katalin stílusa 2015-ben?

Katalin hercegnő is visel bakancsot és szűk nadrágot - nézd meg, hogyan!http://www.life.hu/trend/20151121-katalin-hercegno-bakancsban-szuk-farmerben-volt-a-het-vegen.htmlHa azt hitted, hogy Katalin hercegnő minden nap, reggeltől estig koktélruhában feszít, akkor nagyon tévedtél! Trend--Újabb frizurát próbált ki Katalin hercegné – Így még tuti, hogy nem láttad!http://www.life.hu/trend/20151118-katalin-hercegne-uj-hullamos-loknis-frizuraval-jelent-meg-egy-londoni-esemenyben.htmlKobaltkék ruhában és hullámos hajjal tette tiszteletét Cambridge hercegnéje egy londoni eseményen. Trend--Jaj, ne! Katalin hercegnő nem engedi, hogy a kislánya cuki ruhákat hordjonhttp://www.life.hu/trend/20150924-katalin-hercegno-nem-engedi-hogy-kislanya-charlotte-hercegno-cuki-ruhakat-hordjon.htmlImádjuk a kis György herceg szettjeit, Katalin hercegnő pompás ruháit, és Vilmos herceg elegáns öltönyeit. Alig várjuk, hogy Charlotte hercegnőt is tündéri ruhácskákba öltöztesse a stílusikon Katalin, erre azonban még nem mostanában fog sor kerülni. TrendAFPÖsszeöltözött Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/trend/20150728-katain-hercegne-es-vilmos-herceg-osszeoltozott-egy-vitorlas-versenyen.htmlUgyanolyan sötétkék pulóvert húzott magára Cambridge hercege és hercegnéje egy vitorlás rendezvényen.Trend--Angliában most mindenki tűzpirosban jár? Katalin ismét divatot diktálhttp://www.life.hu/trend/20150712-angliaban-most-mindenki-tuzpirosban-jar-katalin-ismet-divatot-diktal.htmlEmlékeztek még Katalin hercegnő néhány nappal ezelőtt viselt tűzpiros ruhájára? Biztosan igen, hiszen nagyon ütős darabról van szó, de ma már hiába döntenél amellett, hogy épp ezt szeretnéd, a készletek ugyanis kiürültek. De ez nem az első eset...Trend--Penélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151009-heti-stilusmutra-szerepel-benne-penelope-cruz-palvin-barbara-es-david-beckham.htmlElképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.