Czuczor-Gidai Zsófit vendégül látta a Fókusz stúdiójában Gönczi Gábor. A Hungary’s Got Talent legfiatalabb döntőse egy csepp izgalom nélkül próbálta ki, milyen a magazinműsor kamerái előtt állni.

„Zsófit már a Got Talent adásában látva a szívembe zártam, ő egy nagyon kedves jelenség” – mesélte a Life.hu-nak Gönczi Gábor. „Amikor meglátott az RTL Klub folyosóján, azonnal a nyakamba ugrott, mintha sokadszor találkoztunk volna. Meg is kérdeztem tőle, hogy ismer-e engem a tévéből. Erre elmesélte, hogy mivel még kicsi, nem nézheti a Fókuszt, csak azt az adást látta, amiben ő is szerepelt. Azon a napon pont én voltam a műsorvezető, úgyhogy megjegyzett.”

Forrás: RTL Klub

Zsófi aztán a sminkbe is elkísérte Gábort. „Folyamatosan mondta a meséket és a verseket. Ezután a stúdióba is elkísért, és azonnal látható volt, hogy ebből a kislányból hiányzik a lámpaláz, mosolygott, nézte magát a kontrollmonitoron. Mondtam is neki viccesen, hogy ne magát nézze, itt a kamerába kell beszélni. Miután elszavalt egy verset, a vezérlőben is meglátogatta a kollégákat, ott is mindenkivel nagyon közvetlen volt, őt nem lehet nem imádni.”
Zsófi kitérőjét az RTL Klub magazinműsorába a ma esti Fókusz Pluszban láthatják.