Hungary's Got Talent Gönczi Gábor Fókusz Czuczor-Gidai Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czuczor-Gidai Zsófit vendégül látta a Fókusz stúdiójában Gönczi Gábor. A Hungary’s Got Talent legfiatalabb döntőse egy csepp izgalom nélkül próbálta ki, milyen a magazinműsor kamerái előtt állni.

„Zsófit már a Got Talent adásában látva a szívembe zártam, ő egy nagyon kedves jelenség” – mesélte a Life.hu-nak Gönczi Gábor. „Amikor meglátott az RTL Klub folyosóján, azonnal a nyakamba ugrott, mintha sokadszor találkoztunk volna. Meg is kérdeztem tőle, hogy ismer-e engem a tévéből. Erre elmesélte, hogy mivel még kicsi, nem nézheti a Fókuszt, csak azt az adást látta, amiben ő is szerepelt. Azon a napon pont én voltam a műsorvezető, úgyhogy megjegyzett.”

Forrás: RTL Klub

Zsófi aztán a sminkbe is elkísérte Gábort. „Folyamatosan mondta a meséket és a verseket. Ezután a stúdióba is elkísért, és azonnal látható volt, hogy ebből a kislányból hiányzik a lámpaláz, mosolygott, nézte magát a kontrollmonitoron. Mondtam is neki viccesen, hogy ne magát nézze, itt a kamerába kell beszélni. Miután elszavalt egy verset, a vezérlőben is meglátogatta a kollégákat, ott is mindenkivel nagyon közvetlen volt, őt nem lehet nem imádni.”
Zsófi kitérőjét az RTL Klub magazinműsorába a ma esti Fókusz Pluszban láthatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.