Embertelen körülmények! Ketrecekbe zárva raboskodnak El Salvador elítéltjei

Forrás: Giles Clarke -
fotó ketrec embertelen bánásmód fogda bűnös rab galéria embertelen körülmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló képanyag jelent meg egy el savadori börtönről, melyben az elítélteket ketrecekbe szorítva, szó szerint az állatokhoz hasonló módon tartják fogva. A brit fotográfus, Giles Clarke munkája az egész világot megrázta. 

A szobányi méretű ketrecben gyakran több mint 30 elítélt raboskodik El Salvador egyik hírhedt börtönében. Az ott uralkodó embertelen körülményeket a brit fotós, Giles Clarke örökítette meg egy igazán elképesztő képanyagot tárva így a közönség elé. "A végletekig megdöbbentett a látvány, ami az El Salvador-i börtönben fogadott. Az apró ketrecekben raboskodó emberek egy része csupán átmenetileg, 72 óráig kerül a fogdába, de akad olyan elítélt is, aki több mint egy éve raboskodik ilyen embertelen körülmények között" - nyilatkozta a fotói kapcsán Giles Clarke.

/1512/Ember2015122011925
/1512/Ember2015122011925

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.