Nem mindennapi luxushajóval vág neki a világkörüli útnak a hajóskapitány, aki a Life.hu-nak mutatta meg hajója első terveit.

Légrádi Márkot számtalan ismert ember támogatja abban, hogy elérje élete célját, és egy különleges vállalkozás keretein belül beteg gyermekeket támogasson. A hajóskapitány, most bepillantást engedett a hatalmas hajó terveibe, amin számtalan csodakütyü segíti az útját a hullámok tetején. 

Forrás: Légrádi Márk

„A négy kabinos, két fürdőszobás hajó teljesen úgy lesz kialakítva, hogy függetlenítve legyen a szárazföldtől. Ha úgy alakulna, és nincs kikötői betáplálás, tehát sem vízhez és áramhoz nem jutnék, akkor is három és fél évig elvan a hajó. A technika magasabb színvonalon lesz, mint a standard hajókon. Például teljesen be lesz kamerázva, hogy lássam, ha alattam egy hatalmas bálna elúszik, vagy felvegyem videóra, amikor átcsap egy 10 méteres hullám a hajó felett. Van egy találmányom, az árbócra szerelhető napelem, ezzel termelem magamnak az energiát. A konyhát egy profi nagyüzemi szakács is megirigyelné. Búvárkodás tekintetében is kiszolgál minden igényt a hajó, lesz például búvárpalack töltő kompresszor is. Az ivóvizet pedig egy egyedi tervezésű vízelőállítóból nyerem majd, ami a levegőből vonja ki a vizet" – mesélte Márk.

Interjú Légrádi Márkkal
„Bár jól hangzik a lányoknak, hogy van egy párjuk, aki hajóskapitány, de amikor rájönnek, hogy a kedvesük bármikor kaphat egy telefont és eltűnik öt hétre, akkor már alábbhagy a rajongásuk" – mesélte Márk a Life.hu-nak.
A Life.hu-n folyamatosan olvashatsz arról, hogy halad Márk a hajó építésével és mikor indul a földkörüli útra.