Megfenyegette, hogy megöli ismerősét egy férfi, mert spoilerezett a Star Warsról

Forrás:Allstar/Disney/Lucasfilm -
fenyegetés óvadék Star Wars lelövés film rendőrség spoiler letartóztatás megölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták azt a montanai férfit, aki Facebookon azzal riogatta egy diák ismerősét, hogy lelövi, amiért mesélt az év egyik legjobban várt filmjéről.

Kétségtelen, hogy az év egyik legnagyobb szenzációja a Star Wars hetedik része, amelyre 38 évet kellett várniuk a rajongóknak. Éppen ezért vehette kissé zokon az a montanai férfi, hogy még a film megnézése előtt tudomást fog szerezni a benne történtekről egy ismerőse által, aki Facebookon kezdett spoilerezni róla.

Forrás: Allstar/Disney/Lucasfilm

A Montanában élő Artur Roy annyira dühös lett emiatt a diákra, hogy megfenyegette, hogy lelövi, szavainak pedig egy pisztolyos képpel adott nyomatékot, amelyen egy 1911-es Colttal a kezében látható - adta hírül a The Guardian.

A srác nagyon megijedt, ezért feljelentette Royt, akit a rendőrök pénteken le is tartóztattak, hétfőn pedig bíróság elé állítottál, ahol 10 ezer dollár óvadékot állapítottak meg nála. Egyelőre nem tudni, hogy továbbra is őrizetben tartják-e, ügyét pedig várhatóan januárban fogják tárgyalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.