Szabó Zsófi RTL Klubos szerződése szerint akkor is megkapta milliós fizetését, ha nem dolgozott, most azonban újra képernyőre kerül. A színésznő most az új lehetőségről beszélt.

Szabó Zsófi állandó műsorral tér vissza, méghozzá a hírek szerint a nemrég elbocsájtott Ada helyére. Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője elmondta, hogy pontosan hol is láthatjuk majd a szőke szépséget - írja a Bors

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Számos új műsorral készülünk jövőre is, az már biztos, hogy Szabó Zsófi hamarosan folyamatosan képernyőn lesz.  A főműsoridőn kívül jelentkező műsoraink egy részét megújítjuk vagy újat indítunk helyettük. A 8.08 Minden reggel, Ízes Élet és a Reflektor című műsorok jövőre már nem lesznek képernyőn, de lesz helyettük más, új műsor" - mondta a lapnak Pécsi Norbert Sándor.

Szabó Zsófi örül a lehetőségeknek, és már alig várja az új munkákat. "2014-ben váltottam. Most megmutatom, miért. Bármilyen olyan műsor érdekelne, amelynek én lehetnék a házigazdája, és persze az sem utolsó szempont, hogy sikeres műsor legyen. Most elérkezett az én időm!" - mondta a színésznő.