Összecserélt elhunytak: idegen halott feküdt a nagypapa koporsójában

holttest temetés halott család szertartás kihantolás koporsó összecserélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fatális tévedés miatt nem a nagypapa holttestét tették a koporsóba, ezért a családtagok egy idegentől vettek végső búcsút Miklósfán. 

Már végső nyugalomra helyezték a nagypapát, amikor a családot felhívta a temetkezési vállalkozás vezetője: összecserélték az elhunytakat, ezért a halott nagyszülő helyett egy idegent helyeztek a koporsóba - számolt be a döbbenetes esetről az RTL Klub híradója.

A kép illusztráció. Forrás: Getty Images/iStockphoto/Kzenon

A vezető elmondta: a két elhunyt lábcéduláját cserélték fel, ezért történhetett a tévedés. A cég vállalta, hogy kihantolja a holttestet, majd újabb gyászszertartást is tartottak - utóbbihoz nem kértek engedélyt a családtól, akik most feljelentést tettek a rendőrségen kegyeletsértés alapos gyanúja miatt.

Itt még azonban nem ért véget a bizarr történet: a temetkezési vállalkozó kárpótlásul felajánlotta, hogy amennyiben meghal, ingyen rendezik a nagypapa özvegyének temetését, akiről már úgy tudja, hogy nincs jól. A teljes videót alább tekintheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.