Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
örökség vagyon Dr. Czeizel Endre millió szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt orvosprofesszor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt.

A szerető a közös gyermekre hivatkozva – amely a család állítása szerint úgy fogant, hogy dr. Czeizel Endre spermáját jogtalanul használták fel – tetemes összegre tartana igényt a Czeizel-hagytékból – írja a Blikk.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Felháborító, amit ez a nő művel. Endre már életében jócskán támogatta. Sajnos sok mindenkinek okozott fájdalmat azzal, hogy bevallotta az évek óta tartó kapcsolatát" – mondta el a lapnak egy családhoz közel álló személy. A család azonban nem hagyja magát és elhatározták: törvényes eszközökkel megakadályozzák, hogy a nő olyan vagyonelemeket követeljen, aminek értéke százmillió forint.

A nő ügyvédje nyilatkozott a lapnak: „Álláspontunk szerint ügyfelem nem követett el semmilyen büncselekményt. Ha a hatóság gyanúsítottként hallgatná ki a hölgyet, úgy ott a jegyzőkönyvben feltárjuk az ügyben az álláspontunkat" – magyarázta dr. Lichy József ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.