Cuki: Radics Gigi összebújós fotót posztolt

cukiság kutya kedvenc összebújás Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kis kedvencével kucorodott össze, és bár a cukiság utálja, ha fotózzák, azért a gazdi csak rávette egy közös szelfire.

Radics Gigi intim fotót posztolt, melyen megmutatta milyen, amikor smink nélkül összebújik otthon hófehér kiskutyájával. Az énekesnő szemmel láthatóan imádja a kis cukiságot, aki biztos naponta mosolyt csal az arcára.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Micsoda popsi! Radics Gigi őrülten szexi estélyiben pózolt

Az énekesnő talpig aranyban tündökölt Caramel koncertjén. A fotót a Life.hu cikkére kattintva tekintheted meg.

Ezeken a szelfiken háborgott az internet 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezeken-a-szelfiken-haborgott-az-internet-2015-ben.htmlBizony az idén sem volt hiány észveszejtő szelfikből, de most megmutatjuk közülük a legütősebbeket. TV + SztárokThinkstockDurva! Ezek voltak 2015 legnagyobb bakijai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezek-voltak-2015-legnagyobb-bakijai-a-sztarvilagban.htmlHiába, a sztárok is csak emberek, velük is előfordul, hogy néha rosszabb passzban vannak: péniszt villantanak több ezer ember előtt, leesnek a színpadról, vagy éneklés közben nyílik ki a fellépőruhájuk. Összegyűjtöttük 2015 legnagyobb sztárbakijait. TV + Sztárok--Boldog szülinapot, Irigy Hónaljmirigy!http://www.life.hu/sztarok/20151231-irigy-honaljmirigy-zenekar-szuletesnapja-bulvarrap.htmlAz ismert magyar zenekar, az Irigy Hónaljmirigy ma ünnepli 26. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel kíván nekik boldog születésnapot! TV + Sztárok--Ismét hatalmas bakiparádé volt a Jóban Rosszban sorozatban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmas-grimaszolas-es-bakiparade-a-joban-rosszban-forgatasan.htmlÖsszeakadó nyelvek, vicces grimaszolások - néha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belesülnek a szövegbe. Ezek voltak a Jóban Rosszban forgatásainak legviccesebb pillanatai. TV + Sztárok--Nagyon kiakadtak rajongói Sarka Katára - Durva kommentekhttp://www.life.hu/sztarok/20151229-nagyon-kiakadtak-rajongoi-sarka-katara-egy-beszolasa-miatt.htmlParázs vita alakult ki Sarka Kata egyik, edzőteremből posztolt fényképe alatt. A szóváltás hevében pedig többen megorroltak Hajdú Péter feleségére. TV + SztárokOrigoNagyon megöregedett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry - Alig ismerni ráhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjara-nagyon-megoregedett.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.