Igazi kommentháború tört ki a népszerű színész ellen, méghozzá azért, mert beválasztották a 2016-os Golden Globe-gála díjátadói közé. Több színész, és néző is kiakadt a hír hallatán. 

A jelek szerint az emberek még mindig nem bocsájtották meg a sztár korábbi botrányait. Évekkel ezelőtt antiszemita megjegyzéseitől és családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyeitől volt hangos a sajtó. Most viszont azért került újra címlapra, mert Olivia Wilde oldalán ő is színpadra lép a január 10-i ceremónián. A legtöbb kommentelő szerint nem kéne ilyen embert képernyőre engedni, már a múltja miatt sem - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A hírre reagált Ricky Gervais angol komikus is, akinek közös múltja is van Gibsonnal, hiszen a színész-rendező kárára poénkodott, amikor 2010-ben ő volt a díjátadó házigazdája. "Annyira vágyom egy italra, mint a mellettem ülő ember - kivéve, ha Mel Gibson ül mellettem" - mondta Gervais az ausztrál sztárnak. 2010 óta Gibson igencsak eltűnt a mozivászonról, ami nem csoda, hiszen egyre kevesebb rendező dolgozna együtt vele a botrányai miatt. Vajon befellegzett a színész karrierjének?