Botrány! Közutálat tárgyává vált Mel Gibson?

film Mel Gibson színész komment Golden Globe-díj botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi kommentháború tört ki a népszerű színész ellen, méghozzá azért, mert beválasztották a 2016-os Golden Globe-gála díjátadói közé. Több színész, és néző is kiakadt a hír hallatán. 

A jelek szerint az emberek még mindig nem bocsájtották meg a sztár korábbi botrányait. Évekkel ezelőtt antiszemita megjegyzéseitől és családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyeitől volt hangos a sajtó. Most viszont azért került újra címlapra, mert Olivia Wilde oldalán ő is színpadra lép a január 10-i ceremónián. A legtöbb kommentelő szerint nem kéne ilyen embert képernyőre engedni, már a múltja miatt sem - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A hírre reagált Ricky Gervais angol komikus is, akinek közös múltja is van Gibsonnal, hiszen a színész-rendező kárára poénkodott, amikor 2010-ben ő volt a díjátadó házigazdája. "Annyira vágyom egy italra, mint a mellettem ülő ember - kivéve, ha Mel Gibson ül mellettem" - mondta Gervais az ausztrál sztárnak. 2010 óta Gibson igencsak eltűnt a mozivászonról, ami nem csoda, hiszen egyre kevesebb rendező dolgozna együtt vele a botrányai miatt. Vajon befellegzett a színész karrierjének?

Ennél szexibb még sosem volt Debreczeni Zita - 35 éves lett a sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-debreczeni-zita-modell-35-eves-lett-a-legjobb-fotoival-koszontjuk-a-modellt.htmlA modell 35 éves lett, ebből az alkalomból köszöntjük őt a Life.hu kedvenc fotóival, amiket a múlt évben vadásztunk le a közösségi oldalairól. TV + Sztárok--Cuki: Radics Gigi összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160105-radics-gigi-enekesno-osszebujos-fotot-posztolt-kiskutyajaval.htmlAz énekesnő kis kedvencével kucorodott össze, és bár a cukiság utálja, ha fotózzák, azért a gazdi csak rávette egy közös szelfire. TV + Sztárok--Százmilliót követel Czeizel Endre szeretője http://www.life.hu/sztarok/20160105-dr-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszor-szeretoje-vagyoni-kovetessel-allt-elo-a-csaladdal-szemben.htmlAz elhunyt orvosprofesszor szeretője százmillió forintra tart igényt a Czeizel-vagyonból. A család kiakadt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA dubaji luxusban napoztatja melleit VV Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-vv-seherezade-dubajban-elvezi-a-napsutest.htmlMíg mi itthon 3 réteget veszünk a kabát alá a hólapátoláshoz, addig VV Sehi egy szál bikiniben élvezi a napsütést és a luxust Dubajban. TV + Sztárok--Rubint Réka egy elefánt hátán is szexistennőhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-rubint-reka-fitneszedzo-az-elefant-hatan-is-szexi-thaifoldon-koh-samui-szigeten.htmlA fitneszedző tökéletes dekoltázzsal ülte meg Thaiföldön a hatalmas jószágot. TV + Sztárok--Dorkónak, a vakvezető kutyának gyűjtenek pénzt a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160105-till-attila-curtis-cinthya-dictator-es-hevesi-kriszta-a-vakok-es-gyengenlatok-melle-alltak.htmlTill Attila, Curtis, Cinthya Dictator és Hevesi Kriszta is ott voltak annak a kampánynak az akcióján, amelynek során Dorkó, a vakvezető kutya kiképzésére gyűjtöttek pénzt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.