Tatár Csilla ülhet Jakupcsek helyére

Fotó: MTI/Zih Zsolt, Kovács Tamás -
Tatár Csilla Magyarország, szeretlek! Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóhírek szerint Tatár Csilla válthatja Jakupcsek Gabriellát a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben. A feltételezés szerint miután elküldték a köztévétől a Ridikül műsorvezetőjét, az aligha tér vissza a Duna TV képernyőjére, így pótolni kell. 

"A székházban azt beszélik, hogy a csatorna új üdvöskéje, Tatár Csilla veszi át Gabi helyét Jenő mellett. Csilla tavaly már bizonyított A Dalban, így idén is ő vezeti majd. Úgy látszik, a kisbabája mellett a Magyarország, szeretlek! műsorra is lesz energiája" – írta a Bors nyomán az Origó. Arról is hallani, hogy a Ridikülben pedig Novodomszky Éva kerül Jakupcsek helyére,

Jakupcsek Gabriella a napilapnak annyit válaszolt, hogy köszöni a megkeresést, de nem nyilatkozhat. Hozzátette, az interneten olvasta, hogy immár külsősként sem számítanak rá, és már ki is osztották fiatalabb kolléganőinek az ő munkáit.

Fotó: MTI/Zih Zsolt, Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.