Megható sorokkal és egy lábszelfivel zárta az évet Gáspár Evelin

Forrás: Facebook/Fem3Café -
Gáspár Evelin Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 Gáspár Evelin éve volt. A celebcsemete népszerűbb, mint valaha, legalábbis majdnem annyira közkedvelt, mint a Győzike-show idején. Instagram-posztjai által pedig talán kicsit jobban megismerhettük. Tény, a rongyrázás nem áll távol tőle, de azt sem lehet elvitatni, hogy elképesztő elszántsággal küzdött, hogy tökéletesítse testét, ami sikerült is neki. 

Az alábbi képen azonban nem mutatta meg magát, csupán egy manapság divatos lábszelfit tett fel magáról a következő jókívánság kíséretében.

"Remélem, mindenki szeretetben, sikerekben és tapasztalatokban gazdag évet tud maga mögött! Köszönöm a sorsnak, hogy a családom ebben az évben is egészségben, szeretetben és jólétben élhette meg ezt az évet is. Köszönöm mindenkinek, akivel a sors összehozott ebben az évben, mert hozzásegítettek ahoz, akár negatív, akár pozitív értelemben, hogy egy tapasztaltabb, érettebb és "okosabb" ember legyek. Kívánok mindenkinek egészségben, szeretetben, jólétben, békében és célokban gazdag új 2016-os esztendőt!"

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Ezeken a szelfiken háborgott az internet 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezeken-a-szelfiken-haborgott-az-internet-2015-ben.htmlBizony az idén sem volt hiány észveszejtő szelfikből, de most megmutatjuk közülök a legütősebbeket. TV + SztárokThinkstockDurva! Ezek voltak 2015 legnagyobb bakijai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-ezek-voltak-2015-legnagyobb-bakijai-a-sztarvilagban.htmlHiába, a sztárok is csak emberek, velük is előfordul, hogy néha rosszabb passzban vannak: péniszt villantanak több ezer ember előtt, leesnek a színpadról, vagy éneklés közben nyílik ki a fellépőruhájuk. Összegyűjtöttük 2015 legnagyobb sztárbakijait. TV + Sztárok--Ismét hatalmas bakiparádé volt a Jóban Rosszban sorozatban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmas-grimaszolas-es-bakiparade-a-joban-rosszban-forgatasan.htmlÖsszeakadó nyelvek, vicces grimaszolások - néha még a legjobb színészekkel is előfordul, hogy belesülnek a szövegbe. Ezek voltak a Jóban Rosszban forgatásainak legviccesebb pillanatai. TV + Sztárok--Boldog szülinapot, Irigy Hónaljmirigy!http://www.life.hu/sztarok/20151231-irigy-honaljmirigy-zenekar-szuletesnapja-bulvarrap.htmlAz ismert magyar zenekar, az Irigy Hónaljmirigy ma ünnepli 26. születésnapját. A Life.hu egy személyre szabott bulvárrappel kíván nekik boldog születésnapot! TV + Sztárok--Ábel Anita: „Mindenem meg lesz plasztikáztatva"http://www.life.hu/sztarok/20151231-a-heti-hetes-szilveszteri-kulonkiadasaban-abel-anita-azt-mondta-mindene-meg-lesz-plasztikaztatva.htmlSzépészeti beavatkozás nélkül nem tudja elképzelni 2045-öt Ábel Anita - derül ki a Heti Hetes szilveszteri különkiadásának előzeteséből. TV + Sztárok--Szilveszter este Lajcsi zenél a börtönben - Minden zárkában hallhatják játékáthttp://www.life.hu/sztarok/20151231-szilveszter-este-lagzi-lajcsi-zenel-a-bortonben.htmlGalambos Lajos ügyvédeinek kérelmét elfogadta a hatóság, így a két ünnep között a zenész ismét láthatta a gyermekeit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.