Boldog születésnapot, Rod Stewart! 71 éves lett a zenelegenda

Forrás: Northfoto, AFP -
zene Rod Stewart születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 10-én ünnepli 71. születésnapját a világhírű brit énekes.

Több millió eladott lemez, páratlan zenei karrier, három házasság, nyolc gyermek - valahogy így lehetne röviden összefoglalni Rod Stewart életét. Minden idők egyik legnagyobb nőcsábásza, aki a Faces és a Jeff Beck Group nevű bandákban kezdte zenei pályafutását, a napokban ünnepli 71. születésnapját. Nézd csak meg, mennyit változott a színész az elmúlt évek alatt:

Forrás: Northfoto, AFP

„Tudtam, hogy robbantani fog” – Így készült Charlotte Cosby meztelen szelfijehttp://www.life.hu/news/20160108-charlotte-cosby-a-geordie-show-valosagshow-sztarja-meztelen-szelfije-igy-keszult.htmlEgyetlen szelfivel sikerült felrobbantania az internetet a népszerű brit valóságshow-sztárnak, aki pucér alsótestét tette közszemlére Instagramján. Charlotte Cosby elárulta, mi vette rá a kedélyborzoló tettre. News--Fehérpamacsos selyemmajmok születtek a Gyöngyösi Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20160109-feherpamacsos-selyemmajmok-szulettek-a-gyongyosi-allatkertben.htmlA kis majomkölykök nyolcnaposak. NewsOrigoTragédia! Megtalálták a brit színésznő, és két gyermeke holttestét http://www.life.hu/news/20160108-sian-blake-es-gyermekei-holtestere-bukkantak-a-rendorok-gyilkossagi-ugyben-nyomoznak.htmlValószínű, hogy Sian Blake brit színésznő és két gyermeke földi maradványait találták meg a rendőrök, jelenleg a családfőt keresik. News--Vigyázzatok! Az időjárás most nem kedvez a szabadtéri programoknakhttp://www.life.hu/news/20160109-csuszos-jeges-utak-a-fovarosban-es-pest-megyeben.htmlAz ónos eső miatt több helyen kell csúszós, jeges útszakaszokra számítani a fővárosban és Pest megyében szombaton - közölte a Budapesti Közlekedési Központ és a rendőrség.News--Internetsztár lett a 3 éves kislány, akit öregre sminkelt nagynénjehttp://www.life.hu/news/20160108-internesztar-lett-a-3-eves-roey-3-eves-akit-oregre-sminkelte-a-nagynenje.htmlSamantha szerint unokahúga akkor kapott kedvet egy kis arcfestékhez, amikor éppen szempillaspirálozott. A fiatal lány nem akárhogy teljesítette a kis Roey kérését. NewsOrigoBeperelték az ismert magyar humoristáthttp://www.life.hu/news/20160108-beperelte-az-ismert-magyar-humoristat-varga-ferenc-jozsefet-donaszy-magda-fia.htmlDonászy Magda költőnő fia beperelte Varga Ferenc Józsefet beperelte. Az ok: a humorista sokszor használta a néhai költőnő nevét a kabarétréfáiban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.