Dióssy Klári: „Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Ridikül (műsor) Dióssy Klári Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - mondta a műsorvezető a hirado.hu-nak.  

Dióssy Klári, a Család-barát magazinműsor korábbi műsorvezetője váltja január 25-től Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben. Klári örül a feladatnak, de nagy kihívásként is tekint rá. Tudja, hogy nehéz lesz elfogadtatni magát, de igyekszik minden eddigi tudását beleadni, hogy a nézők továbbra is szeressék a műsort.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az elején biztosan Gabihoz fognak hasonlítani, de remélem, idővel elfogadják, azt, amilyen én vagyok, és azt, ahogyan én csinálom. Nehéz feladat lesz, de minden erőmmel azon leszek, hogy velem is szeressék ezt a műsort. Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - nyilatkozta a műsorvezető, aki nemcsak szakmailag készül az új munkára: "Edzem a lelkem, de fáj, amikor olyan emberek támadnak, akik nem is tudják, ki vagyok és mit csináltam eddig. Kényszerítem magam arra, hogy ne olvassam el a kommenteket, mert sok bántás érhet. Látszólag egy kőkemény csaj vagyok és mindent kibírok, de belül azért érzékeny vagyok" - nyilatkozta.

Egyelőre nem ajánlottak munkát a nagy csatornák Jakupcsek Gabriellának

Az MTVA menesztett műsorvezetőjére még nem csaptak le a kereskedelmi csatornák. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.