Itt a nap híre: Steven Seagal szerb állampolgár lett

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova -
állampolgárság aikidó Szerbia Steven Seagal színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész az orosz RT hírei szerint a napokban szerb állampolgár lett. Aleksandar Vucic miniszterelnök saját maga írta alá az ehhez szükséges dokumentumokat.  

A 63 éves sztár többször is járt már Szerbiában, ahol találkozhatott magasabb rangú politikai vezetőkkel. Segalt korábban az állam több tisztviselője is felkérte, hogy oktasson aikidóra szerb különleges erőket, mivel már 7 danos aikidomester. A színész imádja a szerbeket, és szerinte az elmúlt években nagyon rosszul bántak velük a világban.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

Elképesztő! Összeházasodott egy 62 éves nő és egy 9 éves kisfiú http://www.life.hu/news/20160112-egy-kisfiu-es-egy-hatvanket-eves-no-hazassaga-elkepeszto-foto-a-parrol.htmlAz eset még 2013-ban történt Afrikában, de csak most hozták nyilvánosságra. A nő öt gyereke és férje is örült a frigynek. News--Tinderezők, figyelem! Kiszivárgott a program titka http://www.life.hu/news/20160112-pontoz-minket-a-tinder-egymashoz-rendeli-az-embereket-a-nepszeru-tarskereso.htmlA társkereső titokban rangsorolja a felhasználókat, attól függően, hogy mennyire kívánatos egy ember fotója. A hírek szerint nem véletlen, hogy kit dob fel nekünk az oldal. News--Ferenc pápa: "Minden ember bűnös, még a pápák is!" http://www.life.hu/news/20160112-ferenc-papa-szerint-minden-embernek-kell-isten-irgalma-bunosek-meg-a-papak-is.htmlA vallási vezető a legújabb interjúkötetében arról beszélt, hogy mélyen elítéli a korrupciót, és mindenkinek szüksége van Isten irgalmára. Az egyházfő a tőle megszokott őszinteséggel beszél önmagáról, az egyházáról és a világról. News--Hosszú Katinka nem lesz ott az Év sportolója-gálánhttp://www.life.hu/news/20160112-hosszu-katinka-uszono-nem-lesz-ott-az-ev-sportoloja-galan.htmlAz Iron Lady nem lesz ott a Nemzeti Színházban, ahol 2015 legjobb sportolóit és edzőit díjazzak. News--Meghalt a legendás énekes, David Bowiehttp://www.life.hu/news/20160111-david-bowie-meghalt.htmlTitokban küzdött a rákkal 18 hónapig, majd 69 éves korában meghalt a világhírű énekes. News--Sean Penn buktatta le a szökésben lévő drogbáróthttp://www.life.hu/news/20160110-sean-penn-szinesz-interjuja-buktatta-le-a-vilaghiru-drogbarot-joaquin-guzmant.htmlSean Penn Oscar-díjas színész titokban készítette azt az interjút a rettegett drobbáróval, Joaquím Guzmánnal, amely által a hatóságok megtalálták, és elfogták a tavaly megszökött bűnözőt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.