Itthon is láthatóak lesznek a Bear Grylls: Sztárok a vadonban részei

Forrás: NBC -
Barack Obama Bear Grylls túlélés műsor vadon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este érkezik a Bear Grylls: Sztárok a vadonban különkiadása, az elnökös rész a Discovery Channel műsorára. Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke egy hosszú hétvégét töltött a zord alaszkai vadonban - pár tucat biztonsági ember azért figyelte minden mozdulatát.

A Bear Grylls: Sztárok a vadonban második évadának nyitányaként Obamát és Bear Gryllst háromnapos túlélőtúrára kísérhetjük el, és láthatjuk többek között a folyóból kifogott nyers lazacot együtt sütögetni - írja az Origo.

Bear Grylls és Barack Obama Forrás: NBC

Bear Grylls szokásos túlélési trükkjeit mutatja meg, miközben a bevállalós amerikai elnök asszisztál hozzá. Obamának más célja is volt a közös műsorral és a vadonban kalandozással: a klímaváltozás természetre gyakorolt hatására is fel szerette volna hívni a figyelmet. A sorozat második évada március elején érkezik majd a magyar Discovery Channelre. Minden epizódban egy-egy híresség - Kate Winslet, Kate Hudson, Ed Helms, James Marson - indul kalandra Bear Gryllsszel, hogy tesztelje saját túlélési képességeit, és megtudja, hol rejtőznek mentális és fizikai határai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.