Éder Krisztián magára varratta A kis herceg egy jelenetét - Fotó!

fotó fotós A kis herceg könyv Éder Krisztián tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesből lett fotós két képet is posztolt új tetoválásairól az Instagram oldalára. Krisztián nem bízta a véletlenre a dolgot, és egy igazi klasszikust választott. 

A nyakára egy Kölyök feliratot varratott:

Forrás: Instagram/krisztianeder

A kezére pedig egy kreatívabb tetoválást, A kis herceg egy jelenetét készítette el:

Forrás: Instagram/krisztianeder

Szívszorító sorokkal emlékezett Szandi Celine Dion férjérehttp://www.life.hu/sztarok/20160115-szandi-enekesno-szivszorito-sorokkal-emlekezett-celine-dion-ferjere-rene-angelilre.htmlAz énekesnő párhuzamot vont saját és a világhírű énekesnő házassága között és átérezte, milyen hatalmas szomorúság lehet Celine-nek férje elvesztése. TV + Sztárok--Tóth Andiból dögös maca letthttp://www.life.hu/sztarok/20160114-toth-andirol-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesnojerol-dogos-foto-keszult.htmlAz X-Faktor győztes énekesnőről Debreczeni Zita készített szexi képeket. Úgy tűnik, a kislány gyönyörű nővé érett. TV + Sztárok--Hatalmas botrány az angol Big Brotherbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-a-celebrity-big-brother-valosagshow-hatalmas-botranya-eroszakkal-es-rasszista-megjegyzesekkel.htmlHivatalos figyelmeztetést kapott a műsor szerkesztőitől Megan McKenna valóságshow-sztár, miután durva és erőszakos megjegyzést tett egyik versenytársára. TV + Sztárok--Damu Roland segélyt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-damu-roland-szinesz-segelyt-kapott-a-szinhazi-dolgozok-szakszervezetetol.htmlA Színházi Dolgozók Szakszervezetétől kért támogatást a színész, amit meg is kapott. TV + Sztárok--Lilu főzés helyett olvasgat a konyhapultonhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-fozes-helyett-olvasgat-a-konyhapulton.htmlAz RTL Klub műsorvezetője laza szerelésben nézegetett fotóalbumot a konyhapulton - úgy tűnik, a főzéshez nem volt kedve. TV + Sztárok--Boldog születésnapot! 26 éves lett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-cinthya-dictator-26-eves-lett.htmlKedvenc fotóslányunk, Cinthya Dictator január 12-én ünnepelte 26. születésnapját, amire a Life.hu egy kis összeállítással készült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.