A sajtó csak nem száll le a Golde Globe-gála után egy újságírónak beszóló Jennifer Lawrence-ről. Most Anne Hathaway állt ki kolléganője mellett a közösségi oldalán.

Jennifer a gála után beszólt egy őt faggató újságírónak, aki folyamatosan a telefonjával volt elfoglalva. Jennifertől amúgy is megszoktuk, hogy ami a szívén, az a száján. A sajtó persze felfújta a dolgot, miközben színésztársai kiállnak a sztár mellett, aki leginkább őszinte volt a megszólalásában. Pár napja Chris Trondsent védte meg a színésznőt, most pedig Anne Hathaway írt ki egy szöveget közösségi oldalára JLaw védelmében.

2013-ban mindketten Oscart nyertekForrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

,,Kedves Internet,

úgy gondolom, mindenki számára világos, hogy Jennifer Lawrence beszólását csak felfújták, ő mindössze csak viccelődött egy újságíróval, aki eközben a telefonjával fotózta őt. Kár lenne folytatni azt a szokást, hogy felmagasztalunk néhány embert, általában nőket, aztán egy apró hiba miatt a porba tiporjuk őket.Jen egy csodás, tehetséges, sikeres és népszerű, NÉGYSZERES OSCARRA JELÖLT fiatal nő. Kár lenne őt ezért büntetni!

Köszönettel:
egy J-Law rajongó"