Jennifer Lawrence videó újságíró Golden Globe-díj beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös színésznő mindig bebizonyítja, hogy ő nem egy átlagos hollywoodi sztár, és ha valami zavarja, azt nem hagyja szó nélkül. A Golden Globe után eléggé helyre tett egy őt faggató sajtóst. 

Minden díjátadó után a sztároknak be kell menniük egy szobába, ahol arról kérdezgetik őket, hogy mit szólnak a megnyert díjhoz, vagy mik a jövőbeli terveik. Jennifer is sorra került persze, és a felvétel alapján ekkor már legurított pár pohár pezsgőt. Az egyik újságíró fel szerette volna tenni a kérdéseit, de a sztár nem igazán hagyta befejezni a mondandóját.

Könnyekben tört ki David Bowie exfelesége, amikor megtudta, hogy a zenész meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-angie-bowie-david-bowie-exfelesege-konnyekben-tort-ki-amikor-megtudta-hogy-meghalt-az-enekes.htmlA jelenleg épp egy reality show-műsorban részt vevő Angie Bowie a Big Brother-házban szerzett tudomást arról, hogy meghalt egykori férje. TV + Sztárok--Damu Roland cáfolja alkoholbeteg felesége állításaithttp://www.life.hu/sztarok/20160112-damu-roland-cafolja-alkoholbeteg-felesege-allitasait.htmlMíg korábban arról szóltak a hírek, hogy Damu Roland feleségének alkoholelvonóra kellett mennie, Edina tegnap cáfolta ezeket az információkat. Damu Roland most azonban újra arról beszélt: felesége súlyos alkoholproblémákkal küzd. TV + Sztárok--Baukó Éva: "Vastag Csaba mi a fenét keresett a Golden Globe-on?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-kiakadt-mit-keresett-vastag-csaba-a-golden-globe-afterpartyjan.htmlA szőkeség megírta szókimondó véleményét, az énekes feltűnéséről a Golden Globe partiján. TV + Sztárok--Plasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--Erről beszél mindenki: így ijesztette meg Lady Gaga Leonardo DiCapriót a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-lady-gaga-enekesno-osszeutkozott-es-megijesztette-leonardo-dicapriot-a-golden-globe-on.htmlA Golden Globe-gála bővelkedett felejthetetlen pillanatokban, a világ azonban most csak egyet emleget közülük, de azt nagyon. Így lett a legjobb gif Leonardo DiCaprióból egyetlen perc alatt. TV + Sztárok--Ennyire édesnek még soha nem láttuk Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20160109-liptai-claudia-facebook-posztja.htmlBár nem ma, hanem a hét közepén posztolta az alábbi képeket Liptai Claudia, de mi most bukkantunk rá, és mivel a fotók és a posztszöveg is nagyon kedves, megmutatjuk. Reméljük, a műsorvezető azóta már sokkal jobban van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.