Létezik, hogy Gáspár Evelin aranyra fóliáztatta a karácsonyra kapott Mercijét?

luxus Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, a Gáspár családnak nem kenyere a minimalizmus. Luxusmániájuk már-már határtalan, most pedig egy újabb "fogásról" számoltak be közösségi oldalaikon.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Győzike lányának igen drága ajándékot hozott a jézuska. Evelin "#xmas #thanksmum #thanksfather #ccoupe #amg #mercedesbenz" hashtagekkel ellátott posztot tett ki karácsonykor Instragramjára, vagyis nagyon úgy tűnt, Győző bőkezű ajándékkal kedveskedett imádott lányának.

Evelin - ha igaz - akkor egy Mercedes C-osztályú coupéval lett gazdagabb: akkor azt írtuk, az autó ára körülbelül 12 millió forint.

Forrás: Instagram/Evelingaspar

Ezután pár héttel arról számoltunk be, hogy Gáspár Győző izmos testet és luxusverdát villantott. A showman megirigyelte lányától luxusautókkal pózoló fotóit, és ő is eldicsekedett a család új szerzeményével? Tettük fel akkor a kérdést, mert a verda bizony ismerős volt a számunkra.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Még aznap Evelin is posztolt a kocsival, és már ő is aranyverzióban tette közzé nyilvános Instagram oldalán.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Most Evelin ismét megosztott egy képet a kedvencéről. Fotóját az alábbi hashtagekkel látta el:

"My bæ #nofilter #ccoupe #mercedesbenz #goldedition #editionE"

My bæ #nofilter #ccoupe #mercedesbenz #goldedition #editionE

@evelingaspar által közzétett fénykép,

A kérdés már csak az, hogy vajon újabb luxusverdával bővült a Gáspár család autóparkja, vagy tényleg csak feltűnőbbre fóliázták a korábban szerzett kincset?

Itt a Zoolander folytatása - Ben Stiller és Penélope Cruz a címlapon!http://www.life.hu/sztarok/20160117-ben-stiller-es-penelope-cruz-szexi-fotoval-varjak-a-mozipremiert-zoolander-foto.htmlEbbe az évben mozikba kerül a méltán népszerű vígjáték folytatása, melynek már most hatalmas népszerűsége van a tengerentúlon. A két főszereplőről a napokban egy fotót is kaphattunk. TV + SztárokOrigoMa ünnepli 54. szülinapját a komédiakirály, Jim Carrey: Isten éltesse!http://www.life.hu/sztarok/20160117-jim-carrey-januar-17-en-unnepli-54-szulinapjat-isten-eltesse-ot.htmlSzületésnapot ünnepel ma a kétszeres Golden Globe-díjas kanadai humorista és színész. TV + Sztárok--Kiss Ádám beszólt Majkának - Háború indul a két sztár között? http://www.life.hu/sztarok/20160117-kiss-adam-es-majka-egymast-oltogatjak-vicces-beszolas-a-humoristatol-foto.htmlA humorista sosem rejti véka alá a véleményét, ha cikizésről van szó. Most sem tett másképp, és csúnyán odaszúrt egyik jó barátjának a Facebookon. TV + SztárokOrigoÖsszeköltözik vőlegényével Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-osszekoltozik-volegenyevel-szabo-zsofi.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. A fiatal pár döntött, lakást keresnek Budapesten. TV + SztárokOrigoÍgy festett gyerekkorában Kasza Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-igy-festett-gyerekkoraban-kasza-tibor.htmlSztárjaink előszeretettel mutatják meg magukat egy-egy gyerekkori képen, de ha jól emlékszünk, Kasza Tibit még nem láttuk így. Eddig. TV + SztárokOrigoBeveszik Budapestet az X-Men sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-james-mcavoy-es-hugh-jackman-budapesten-botlott-egymasba.htmlJames McAvoy és Hugh Jackman a fővárosban futott össze. Érdemes nyitott szemmel járni Budapesten! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.