Gáspár Győző izmos testet és luxusverdát villantott

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
luxus kocsi Gáspár Győző izmos Gáspár Evelin showman autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman megirigyelte lányától luxusautókkal pózoló fotóit és ő is eldicsekedett a család új szerzeményével.

Gáspár Evelin már elbüszkélkedett új Mercijével, ami arany színének köszönhetően igen látványos. Győzi pedig szintén a csodakocsi mellett pózolt. A showman a képet izmos felsőtestével spékelte meg, amit egy vicces pólóval hangsúlyozottabbá tett.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző
Damu Roland segélyt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-damu-roland-szinesz-segelyt-kapott-a-szinhazi-dolgozok-szakszervezetetol.htmlA Színházi Dolgozók Szakszervezetétől kért támogatást a színész, amit meg is kapott. TV + Sztárok--Lilu főzés helyett olvasgat a konyhapultonhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-fozes-helyett-olvasgat-a-konyhapulton.htmlAz RTL Klub műsorvezetője laza szerelésben nézegetett fotóalbumot a konyhapulton - úgy tűnik, a főzéshez nem volt kedve. TV + Sztárok--Wolf Kati: "Valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra"http://www.life.hu/sztarok/20160115-wolf-katit-vekony-testalkatara-gyakran-tesznek-megjegyzest.htmlGyakran bántják soványsága miatt Wolf Katit, de ő nem hagyja magát: állítja, hogy soha nem sanyargatta magát, mindig is vékony alkat volt. TV + Sztárok--Mark Zuckerberget nehezen viselik a szomszédjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160114-mark-zuckerbert-a-facebook-elso-emberet-nehezen-viselik-a-szomszedjai.htmlA Facebook atyja hatalmas autóival össze-vissza parkol, ezzel pedig magára haragította a szomszédokat. TV + Sztárok--Tóth Andiból dögös maca letthttp://www.life.hu/sztarok/20160114-toth-andirol-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesnojerol-dogos-foto-keszult.htmlAz X-Faktor győztes énekesnőről Debreczeni Zita készített szexi képeket. Úgy tűnik, a kislány gyönyörű nővé érett. TV + Sztárok--Molnár Andi szakított, és más férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160114-molnar-andi-tancosno-szakitott-de-mar-ujra-szerelmes.htmlA gyönyörű táncos és görög származásű párja három év után szakítottak. Az újabb szerelem pedig sokkal hamarabb megérkezett Molnár Andi életébe, mint gondolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.