Charlie Sheen betegsége ellenére nagyon jó bőrben van

Forrás: AFP/Michael Buckner -
betegség Charlie Sheen HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárt négy évvel ezelőtt diagnosztizálták HIV-vírussal, de csak néhány hónapja vállalta fel betegségét a nagy nyilvánosság előtt is. A gyógyszeres kezelések és a botrányok nem szegték a színész kedvét.

Hónapokkal ezelőtt maga Charlie Sheen vetett véget a pletykáknak azzal, hogy bevallotta, ő a HIV-pozitív világsztár. A Két pasi meg egy kicsi sztárja híres a hedonista életmódjáról, így nem is volt igazán meglepő a bejelentése. Rengeteg celebnő fordult meg az ágyában, akiknek mind átadhatta betegségét.

Forrás: NORTHFOTO

Személyi asszisztense is kitálalt a sztárról, miután titka napvilágra került. Han szerint a színész már akkor is jól volt, csak a média ellene irányuló támadásait viselte nehezen, ám úgy tűnik, ezzel is egyre jobban boldogul. Charlie Sheen boldogan mosolygott a fotósok kamerájába, miközben egykori sportoló barátjával éppen ebédelni készültek múlt héten. A színész a betegsége és a rengeteg botrány ellenére tele van élettel.

Radics Gigi ismét Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20160118-radics-gigi-csaladjaval-egyutt-utazik-amerikaba.htmlA gyönyörű hangú énekesnő a családjával együtt költözik ki a tengerentúlra, hogy ott folytassa karrierje építését. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoIdegenvezetőnek állt Frei Tamás: Miamiban kalauzolja a turistákathttp://www.life.hu/sztarok/20160118-frei-tamas-regenyiro-idegenvezetonek-allt-miamiban.html540 ezer forintnak megfelelő összeg - ennyiért fogadhatjuk fel idegenvezetőnek a műsorvezetőből lett regényírót Miamiban. TV + Sztárok--Hugh Jackman beköszönt Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160118-hugh-jackman-szinesz-budapesten-van.htmlA világsztár a Budai Várral a háttérben szelfizett egyet. Menő! TV + SztárokOrigo95 százalékkal csökkent Rékasi Károly jövedelmehttp://www.life.hu/sztarok/20160118-rekasi-karoly-alig-keresett-penzt-az-ev-vegen.htmlAutóbalesete miatt sok munkától esett el Rékasi Károly, akinek a tavalyi év utolsó hónapjaiban alig volt jövedelme. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Evelin Louboutin surranót villantott a luxusmerci ülésében: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160117-gaspar-evelin-louboutin-surranot-villantott-a-luxusmerci-uleseben-ime-a-foto.htmlEgyelőre még az sem tisztázott, hogy akkor most Győzike lánya átfóliáztatta-e a karácsonyra kapott, hófehér luxusmercijét aranyra, máris újabb fényképpel állt elő nyilvános közösségi oldalán. TV + Sztárok--Micsoda dívaszelfi: Osvárt Andi Eszenyi Enikővel lőtt egy képethttp://www.life.hu/sztarok/20160117-osvart-andrea-es-eszenyi-eniko-szinesznok-egyutt-lottek-egy-kepet-kozos-szelfit.htmlCsodálatos fotóra bukkantunk a fiatal sztár nyilvános Instagram oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.