Szülei a születés pillanatáig nem tudtak a rendellenességről. Anyagi gondok miatt nem jutottak el ultrahangos vizsgálatra.

A két fejjel született indiai kisfiú szülei csak a kórházban értesültek arról, hogy kisfiuk rendellenességgel fejlődött, mivel nem volt pénzük az ultrahangos vizsgálatokra. A 28 éves indiai nő, Anita Tiwarit korábban már két egészséges gyermeknek adott életet, ezért érte meglepetésként a tragikus hír.

Forrás: Youtube

Arra számítottam, hogy a kisfiam pontosan olyan lesz, mint a többi kisbaba, de sajnos nem így lett. Nagyon örülnék, ha ő is egy normális gyermek lenne.Tragikus, ami velünk történt - nyilatkozta az indiai médiának az anya.

Az orvosok felkészítették Anitát, hogy valószínűleg csak néhány percig lesz életben a kisbabája, de nem így történt. Császármetszéssel segítették világra a kisfiút, aki 30 óráig volt életben, mielőtt légzési nehézségek miatt meghalt.

Az indiai városban gyorsan elterjedt a két fejjel született kisbaba híre. Az emberek csodaként ünnepelték a világra jöttét, és csodababaként tekintenek rá! Úgy gondolják, egy isten született benne újjá.