Vajna Tímea elárulta, fog-e időjárást jelenteni

Vajna Timi időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég olyan sajtóhírek láttak napvilágot, amelyek szerint Andy Vajna feleségéből lehet a TV2 új időjósa. Timi most viccesen reagált a felröppent híresztelésekre. 

Egyes sajtóinformációk szerint Vajna Timi lehet a TV2 új időjósa, aki Németh Lajost válthatja majd a csatornánál. Andy Vajna felesége közösségi oldalán, egy vicces posztban reagált a híresztelésekre, és elárulta: attól, hogy érdekli az időjárás, még nem lesz időjós.

Ma jó idő lesz, de lehet, hogy tévedek :) Szeretném tudni, hogy milyen időjárás lesz, de ettől időjós még nem leszek.

Közzétette: Timea Vajna2016. január 19.

Vajna Tímeán élcelődtek a Morning Show műsorvezetői

A hír, hogy a tévétársaságot felvásárló Andy Vajna felesége lehet a csatorna új időjósa, nem hagyta nyugodni a Class FM reggeli rádióműsorának készítőit sem. Sebestyén Balázsék vígan élcelődtek január 20-án azon, hogy nyilvánvalóan szigorú castingon kell majd megfelelnie Tímeának (ami persze nevetséges, ha a cégtulajdonos épp az illető férje), és megkövetelik majd, hogy személyesen jelenjen meg, legalább a szerződés aláírásakor - számolt be az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.