Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás ónos eső Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónos eső veszélye miatt tizenhárom megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő hajnalban.

Budapesten és Pest megyében, továbbá Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Vas, Veszprém és Zala megyében van érvényben a citromsárga, vagyis elsőfokú figyelmeztetés.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Az Északi-középhegységben és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében inkább hó várható. Éjfélig általában maximum 2 centiméter, de északkeleten akár 5 centiméter hó is hullhat. Kora estétől viszont az északi-északkeleti megyékben is ónos eső váltja fel a havazást - tették hozzá. Az előrejelzés szerint hétfőn a hőmérséklet csúcsértéke mínusz 1 és plusz 4 Celsius-fok között alakul. Késő este mínusz 2 és plusz 3 fok közötti értékekre lehet számítani.

Courtney Marie úszónő fejest ugrott a hóbahttp://www.life.hu/news/20160125-courtney-marie-uszono-fejest-ugrott-a-hoba-amerikaban.htmlAz amerikai hóvihar nem riasztja el az igazi sportembereket. Az úszónő is kimerészkedett otthonából, hogy egy őrült kihívásra adja a fejét! News--Barátnőjével perecezett az osztrákoknál Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/news/20160124-arnold-schwarzenegger-es-heather-milligan-ausztriaban-jart.htmlArnold Schwarzenegger vakációzni vitte barátnőjét, Heather Milligant szülőhazájába, Ausztriába. News--Elhunyt Massányi Viktor: A Magyar Állami Operaház művésze 49 éves volthttp://www.life.hu/news/20160123-elhunyt-massanyi-viktor-a-magyar-allami-operahaz-muvesze-49-eves-volt.htmlÉletének 49. évében elhunyt pénteken Massányi Viktor énekes, a Magyar Állami Operaház és a bécsi Volksoper egykori művésze, pályája utolsó szakaszában a Nemzeti Énekkar tagja.News--Hatan támadtak rá egy Uber-sofőrre: Állítása szerint taxisok voltakhttp://www.life.hu/news/20160123-hatan-tamadtak-ra-egy-uber-soforre-korhazba-kerult-allitasa-szerint-taxisok-voltak.htmlÁllítása szerint taxisok vertek agyba-főbe egy Uber-sofőrt péntek éjjel Budapesten. A férfit kórházba kellett vinni, autóját megrongálták. A rendőrség két embert vett őrizetbe.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoDeformált testtel is boldog a kutyahttp://www.life.hu/news/20160121-deformalt-testtel-is-boldog-a-cuda-nevu-kutya.htmlAz eb nagyon ritka rendellenességgel született, de ő így tökéletes! News--Kiszivárogtak az Uber pénzügyi adatai - Ennyit kaszálnakhttp://www.life.hu/news/20160122-kiszivarogtak-az-uber-penzugyi-adatai.htmlAz Uber vesztesége halmozódik, de eközben bevételi oldalon szárnyal a vállalat. Tavaly egy negyedév alatt több bevétele volt, mint a megelőző egész évben! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.