Kiszáll A konyhafőnökből Bernáth József sztárséf

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
A konyhafőnök Bernáth József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új csapattal indul A Konyha­főnök negyedik évada tavasszal. Bernáth József abban már nem lesz a zsűri tagja, és úgy tudni, Vajda Pierre helyére is castingoltak.

"A Konyhafőnök három, míg a Junior egy nagyon sikeres őszi évadon van túl. Természetes, hogy a legjobb formátumaink zsűrijének összetételén bizonyos idő után változtatunk" – árulta el a Borsnak Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője, és hozzátette, már tudják, hogy kik alkotják majd a háromfős zsűrit.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Stohl András: "Semmi öröm nincs a szexjelenetek forgatásában"http://www.life.hu/sztarok/20160130-stohl-andras-a-valotarsakban-nem-elvezi-a-szexjelenetek-forgatasat.htmlVéget ért az RTL Klub nagysikerű Válótársak című sorozatának első évada, a csatorna ígéri, jönnek a következő epizódok. A történet egyik főszereplője Stohl András, aki maga is úgy éri, testhezálló szerepet kapott, sokszor a karakterben a saját életét látja viszont. TV + Sztárok--Világsztárként ragyog Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20160130-vilagsztarkent-ragyog-radics-gigi-los-angelesben.htmlLos Angelesben tölt 3 hónapot Radics Gagi. A fiatal énekesnő csak úgy ragyog, az Instagramjára feltöltött fotóján pedig úgy néz ki, mint egy világsztár. TV + SztárokOrigoMinden kedvencünk ott lesz az újraéledő Szívek szállodájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-lauren-graham-alexis-bledel-scott-patterson-es-kelly-bishop-ott-lesz-az-ujraeledo-szivek.htmlNetflix is megerősítette, hogy új fejezetekkel bővül a Gilmore lányok története. TV + SztárokOrigoNekik szurkolhatunk A Dal második elődöntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160130-a-dal-masodik-elodontojeben-gaspar-laci-maszkura-patai-anna-olah-gergo.htmlMa este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció az Ocho Macho lesz. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoLajcsi elárulta, miért folyhat ellene lejárató hadjárathttp://www.life.hu/sztarok/20160130-lagzi-lajcsi-tudni-veli-miert-kerult-bortonbe.htmlEgy befolyásos ember tehetett neki keresztbe, állítja Galambos Lajos. Az előzetesből szabadult zenész azt is sejti, miért akartak ártani neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRejtélyes üzenetet hagyott Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160129-gisele-bundchen-instagramra-posztolt-titokzatos-uzenetet.htmlA modell Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival a titokzatos üzenetet, miszerint ő nem olyan, amilyennek mások gondolják. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.