Nekik szurkolhatunk A Dal második elődöntőjében

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
A Dal 2016 Maszkura és a Tücsökraj Gáspár Laci Oláh Gergő
Ma este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció az Ocho Macho lesz.

A 61. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a szombati második elődöntőben tíz lesz látható-hallható, közülük hat jut a középdöntőbe.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A műsorban C.E.T. előadásában a Free, Gáspár Lacitól a Love And Bass; a Group'N'Swingtől a Szeretni fáj; a Karmapolistól és Szécsi Böbétől a Hold On To; a Kállay Saunders Bandtől a Who We Are; a Maszkura és a Tücsökrajtól, valamint Siska Finuccsitól a Kinek sírjam; Oláh Gergőtől a Győz a jó; a Passedtől a Driftin'; Patai Annától a Colors; Vásáry Andrétól pedig a Why című dal hangzik el.
A mai elődöntő extra produkciója az Ocho Macho lesz.

A Dal harmadik elődöntőjét február 6-án rendezik. A három elődöntőből hat-hat dal, összesen 18 kerül a középdöntőkbe, ahonnan nyolc jut a február 27-i döntőbe. A döntő nyolc dala közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 10. és 14. között a svéd fővárosban, Stockholmban.

Molnár Anikó nevével és fotójával csapott be embereket egy céghttp://www.life.hu/sztarok/20160130-molnar-aniko-nevevel-es-fotojaval-csapott-be-embereket-egy-fogyasztoszergyarto-ceg.htmlAnikónak mástól kellett megtudnia, hogy "mitől is fogyott le" valójában, vagyis, hogy a hirdetésben mi szerepel. TV + SztárokOrigoÍgy még sosem láthattad Szabó Zsófit - Vicces fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160129-szabo-zsofi-vicces-fotoja-forgatas-kozben-kicsattan-a-boldogsagtol-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető éppen forgatott, amikor kicsit mókázni támadt kedve. Zsófi majd kicsattan a boldogságtól, melyre több oka is megvan. TV + SztárokOrigoNapsütés, luxusjárgány,édes gondtalanság - Vidáman telt Gáspár Evelin napjahttp://www.life.hu/sztarok/20160129-gaspar-evelin-vezetes-kozben-fotozzak-luxusjargannyal-jarkal-a-sztarcsemete-foto.htmlGyőzike legidősebb gyermeke vezetés közben fotóztatta magát egy barátjával. A jó idő a jelek szerint igazán feldobta Evelin napját. TV + Sztárok--Alekosz meztelen feneket villantott http://www.life.hu/sztarok/20160129-alekosznak-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-kilatszott-a-feneke-amikor-beleugrott-a-medencebe.htmlÚjabb titok derült ki a szájhősről, aki elárulta: kiváló toronyugró volt, és a gyöngyhalászásban is otthon van. Ezt a két dolgot ötvözte és mutatta be az uszodában Baukó Évának, ám közben elhagyta a fürdőgatyáját. TV + Sztárok--Gera Zoltán: „Legtöbbször anyukámat loptam meg”http://www.life.hu/sztarok/20160129-gera-zoltan-futbalista-fiatalkorarol-vallott-amikor-meg-edesanyjat-is-meglopta.htmlA focista arról vallott, hogy bár fiatal korában elindult a lejtőn, végül Istennek köszönhetően révbe ért az élete. TV + Sztárok--Isten éltesse! 31 éves lett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160128-kallay-sunders-andras-zenesz-enekes-31-eves-lett-januar-28-an.htmlNagy nap ez a mai! Nem csak Kern András lett ma 68 éves, hanem egy másik, azonos kersztnevű úriember is. Kállay-Saunders András is január 28-án látta meg a napvilágot, így a Life.hu az alábbi dallal köszönti őt. Boldog születésnapot kívánunk! TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.