J. Randy Taraborrelli nevéhez nem egy híresség botrányos önéletrajzi kötete köthető: a sztárok sötét dolgai után kutató írónál ezúttal Beyoncé és Jay Z lesz terítéken.

Beyoncé és Jay Z egyike azon sztárpároknak, akiket a leginkább irigyelhetünk mi, földi halandók: immár 13 éve alkotnak egy párt, túl vannak számtalan hangos sikeren, milliókat kaszálnak, harmonikus a házasságuk és egy gyönyörű kislányuk van - ám J. Randy Taraborrelli szerint mindez csak kábítás.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

A sztár-önéletrajzíró egyik közeli forrása a Life & Style magazinnak azt állítja, hogy Beyoncé és Jay Z nem csupán kétes üzleti tevékenységeket folytatott (ezekről bővebben nem beszél), de az elmúlt évek alatt többször szakítottak is egymással. 

Bizonyos pletykák szerint az elmúlt négy évben háromszor szakítottak, és minden alkalommal szóba került a válás is - mondta el a lapnak a bennfentes, aki szerint annyit veszekedtek az On The Run koncertturnéjuk alatt, hogy párkapcsolati terapeutára volt szükségük. Nem ok nélkül: Jay Z állítólag félrelépett, méghozzá Rita Orával, és állítólag Rachel Roy amerikai divattervezővel is összeszűrte a levet. Az emberek meg fogják ismerni a pár igazi arcát, és Beyocné retteg. A könyvből kiderülhet, hogy romokban hever a házasságuk - fogalmazott a forrás. Nem ez az első alkalom, hogy Beyoncé és Jay Z kapcsolatának végéről cikkeznek a lapok: legutóbb tavaly ősszel állította a sztárpár egyik ismerőse, miszerint hamarosan hivatalosan is bejelentik válásukat - amit egyébként azóta sem tettek meg.

Aki királynőnek született: így öltözik uralkodónőnek Beyoncé
Nem véletlenül emlegetik Queen B-ként: Beyoncé nem csupán szédületes zenei karrierjével, hanem ruhaválasztásaival is bebizonyította, egyértelműen ő a pop királynője. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni - ám ez nem mindig sikerül neki. A Life.hu cikkéért kattints ide!