Tévésztár lesz Katalinból? Újabb beszédet mondott a hercegné

Forrás: Place2be -
beszéd videó Katalin hercegné gyermek fejlődése védnök mentális egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többször hallhatjuk beszélni a kamerák előtt Vilmos herceg feleségét, aki láthatóan egyre sikeresebben veszi az akadályokat.

Nagyjából egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy hercegnői kötelezettségei során hányszor hallhattuk nagy nyilvánosság előtt beszélni Katalint. A hercegné, aki annak idején Erzsébet királynő tanácsára kezdett beszédtechnikai órákat venni, ma már remekül veszi az akadályokat, és nyoma sincs az egykori bizonytalanságnak és idegeskedésnek.

Forrás: Place2be

Katalin legutóbb három és fél percen át beszélt a gyermekek mentális egészségének fontosságáról egy konferencián, ezúttal pedig a Childern's Mental Health Week esemény kapcsán készült kampányvideóban szólal fel ugyanezért. A felvételt alább tekinteheted meg:

Zséda véleménye A Dal 18 továbbjutójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-zseda-velemenye-a-dal-18-tovabbjutojarol.htmlA Life.hu riportere Zsédát kérdezte A Dal elődöntőjének harmadik fordulója után a versenyzőkről. Zséda elárulta, mennyire volt neki nehéz a döntés, és a zsűri kulisszatitkai is szóba kerültek.TV + SztárokOrigoMatt LeBlanc évekig ki sem akart mozdulni otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-matt-leblanc-evekig-ki-sem-akart-mozdulni-es-csaknem-idegosszeroppanast-kapott.htmlA színész őszintén mesélt arról a nehéz időszakról, ami a Jóbarátok után érkezett el számára. TV + Sztárok--Nika megmutatta kabaláját - Ez hoz szerencsét az énekesnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-veres-monika-nika-megmutatta-kabalajat.htmlVeres Mónika, vagy ahogy sokan ismerik, Nika A Dal elődöntőjébe is magával vitte az édesanyjától kapott kabaláját. Megmutatta a Life.hu riporterének, és elmesélte a kis szobor történetét is. TV + SztárokOrigoKurt Russell otthonába menekült Diana hercegnő az újságírók előlhttp://www.life.hu/sztarok/20160119-diana-hercegne-kurt-russell-szinesz-coloradoi-otthonaba-menekult-az-ujsagirok-elol.htmlA színész és a néhai hercegné egy filmpremieren ismerkedtek meg. Kurt Russell ekkor ajánlotta fel Dianának coloradói otthonát mint menedéket a magánéleti zűrök és a fotósok hada elől. TV + SztárokAFPAdele énekelt Katalin hercegné születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-adele-enekelt-katalin-hercegne-szuletesnapjan.htmlHétvégén ünnepelte 34. születésnapját Katalin hercegné. A család állítólag otthon ünnepelte a nagy napot, de azért Adele meglátogatta őket egy minikoncert erejéig. TV + SztárokAFPPetruska és Agárdi Szilvia lenyűgözték A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-petruska-agardi-szilvia-a-parno-graszt-a-b-the-first-es-nika-es-toth.htmlLezajlott A Dal harmadik elődöntője, összeállt a középdöntős mezőny. A második elődöntővel szemben, most több tehetségkutatós versenyző is elvérzett. A legszigorúbb zsűritag szokás szerint most is Pierrot volt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.