Pedofíliával vádolják az angol válogatott focistát - Adam Johnson beismerte tettét

Forrás: AFP/Ian Macnicol -
Anglia foci Adam Johnson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek vallotta magát Adam Johnson a szerdai tárgyaláson. Az angol válogatott beismerte, hogy szexuális viszonya volt egy fiatalkorú lánnyal.

Egy évvel ezelőtt indult a nyomozás Adam Johnson ügyében. A focistát azzal vádolták, hogy egy 16 év alatti lánnyal volt szexuális kapcsolata, amit

a szerdai tárgyaláson beismert.

Ezen kívül még egy vádpontban bűnösnek vallotta magát, mégpedig, hogy egy fiatalkorú lányt megpróbált elcsábítani. Azt viszont tagadta, hogy egy másik fiatalkorúval is szexuális viszonya lett volna - számolt be a Daily Mail.

Johnson-t tavaly márciusban tartóztatták le, de szabadlábon védekezhetett Forrás: AFP/Ian Macnicol

A brit média értesülése a futballista elfogásakor a klubja, a Sunderland azonnal felfüggesztette a középpályás játékjogát, amit később a Sunderland is megerősített.

Annyit mondtak, hogy Johnson játékjogát azonnal hatállyal felfüggesztik a rendőrségi vizsgálat lezártáig. A klub ezen túlmenően semmit nem kíván hozzátenni a történtekhez.

Rendelt egy üdítőt, aligátorral fizetetthttp://www.life.hu/news/20160209-elo-aligatorral-fizetett-egy-ferfi.htmlEgy floridai gyorsétterem ablakán vágta be az aligátort egy helyi férfi. Anyukája szerint csak az ott dolgozó barátját akarta megviccelni. NewsOrigoDöntött a bíróság: Lajcsi otthon maradhathttp://www.life.hu/news/20160209-a-birosag-jogeros-itelete-szerint-galambos-lajos-otthon-maradhat.htmlA bíróság másodfokon is döntött Lagzi Lajcsi ügyében: a védelem indítványának adott igazat, így a zenész otthon maradhat a családjával. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFelgyújtotta magát egy férfi a brit királyi család otthona előtthttp://www.life.hu/news/20160209-felgyujtotta-magat-egy-ferfi-londonban.htmlMeghalt egy férfi, aki Londonban, a Kensington palota előtt gyújtotta fel magát kedd hajnalban. News--Durva! Bezöldült egy lány arca az önbarnítótólhttp://www.life.hu/news/20160209-igazan-vagany-shrek-lehetsz-ettol-az-onbarnitotol.htmlAz angliai lány sárga lehetett az irigységtől, látván az egzotikus szépségek kreol bőrét. Ezért is vásárolt egy tubus önbarnítót, de mikor arcára kente: bezöldült. Bár a krém 3 nap alatt lekopott, sajnos apjától kapott új beceneve, a Fiona örökre ráragadt a szerencsétlenül járt Kirstyre. News--Pierrot nem elégedett - Elárulta, miérthttp://www.life.hu/news/20160207-pierrot-nem-elegedett.htmlMiért nem elégedett Pierrot? Hogyan értékelte a saját értékelését A Dal szigorú zsűritagja? A Life.hu riportjából kiderül!News--Engedély nélkül tették bele a rajzát A Dal című műsorba http://www.life.hu/news/20160208-felhasznaltak-a-rajzat-a-dalba-nem-kertek-engedelyt-produkcio-hattereben-latszodott.htmlA Dal harmadik elődöntőjében lépett fel a Parno Graszt a Már nem szédülök című dallal, melynek háttereként egy különleges rajzot használtak díszletként. A készítőnek és a rajzfoglalkozást tartó Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskolának azonban nem szóltak, hogy szeretnék használni a művüket a produkció során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.