5 dolog, amit nem tudtál a fiatal Diana hercegnéről

Forrás: AFP -
iskola család gyermekkor tanulás Diana hercegnő fiatalkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz 19 éve, hogy meghalt Károly herceg első felesége, a szívkirálynőként emlegetett Diana hercegné, akinek élete a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot. Íme, néhány titok, amelyet valószínűleg nem tudtál Diana hercegné fiatalkoráról.

9 éves koráig magántanuló volt


Diana hercegné gyermekkorában még bevett szokásnak számított a brit arisztokrata családokban, hogy otthon oldják meg csemetéik taníttatását. Diana szülei válása után először a norfolki Riddlesworth Hallba járt, később pedig a bentlakásos West Heath iskolába került.

Forrás: AFP


Nem tartozott az legjobb tanulók közé


Miután 16 éves korában megbukott két tantárgyból, édesapja egy svéd iskolába íratta be lányát. Egy rövid ideig itt végezte tanulmányait, később azonban ő maga ragaszkodott ahhoz, hogy hazatérjen.

Takarítónőként is dolgozott


Miután befejezte tanulmányait, egy darabig takarítónőként és bébiszitterként dolgozott. Később felvették a Young England School pedagógusának.

Forrás: Northfoto


Balett-táncosnak készült


Kisgyermekként balettozott, ám ahogy növekedett, a magassága miatt le kellett tennie álmáról.

Nagymamája, Ruth Fermoy a királynő édesanyjának volt az udvarhölgye


Lady Fermoy 40 éven át szolgálta a brit királyi családot. Jó barátnője volt az anyakirálynőnek, Erzsébet királynőnek – valószínűleg ez az ismertség miatt is ösztönözték arra unokáikat, Károly herceget és Dianát, hogy házasodjanak össze.

Az 50 éves férfi saját maga oldotta meg eltűnésének ügyéthttp://www.life.hu/news/20160212-edgar-latulip-emlekezetkiesessel-kuzdott-sajat-maga-oldotta-meg-eltuneset-ujra-emlekezni-kezdett.htmlAz 50 éves Edgar Latulip emlékezetkieséssel küzdött, és több évtizeden át fogalma sem volt arról, kicsoda is ő valójában – miközben a családja és a rendőrség 30 éven át kereste őt. NewsThinkstockTragédia! Megölték a Rolling Stones egyik stábtagjáthttp://www.life.hu/news/20160215-lelottek-a-rolling-stones-egyik-stabtagjat.htmlA Rolling Stones Buenos Aires-ben koncertezett, amikor eldördült a lövés, ami a zenekar egyik biztonsági emberét sebesítette meg. A férfi később meghalt. News--Késelés volt egy presszóbanhttp://www.life.hu/news/20160215-keseles-volt-egy-presszoban-1.htmlKét vendéget szúrt meg egy férfi egy polgári presszóban, majd elmenekült a vendéglátóhelyről, az elkövetőt végül otthonában fogták el a rendőrök. News--TBC-pánik a futballvilágban?http://www.life.hu/news/20160212-bakterialis-fertozes-miatt-marad-el-a-szombati-mtk-paks-merkozes-a-labdarugonb-egyben.htmlBakteriális fertőzés miatt marad el a szombati MTK–Paks mérkőzés a labdarúgó-NB I-ben, mert a vendégcsapatból ketten megbetegedtek. NewsThinkstockA Sláger TV-hez igazol a 89.5 Music FM műsorvezetője, Pordán Petrahttp://www.life.hu/news/20160211-pordan-petra-otthagyja-az-onindito-csapatat-musorvezeto-uj-utakon-folytatja-tovabb.htmlPordán Petra 2012-ben vezetett először rádióműsort a népszerű kereskedelmi csatornán, az utóbbi években pedig Bochkor Gáborral és István Dániellel dolgozott együtt az Önindítóban. News--Nehéz döntések előtt áll Hosszú Katinka: Shane-nel választaniuk kellhttp://www.life.hu/news/20160213-hosszu-katinka-uszono-nehez-dontes-elott-all-milyen-szamban-usszon-rioban.html"Még nem véglegesek az olimpiai számaim, most már választanunk kell" - nyilatkozta Hosszú Katinka az M4 Sportnak Kecskeméten, ahol az Univer 24 órás úszóünnepén vett részt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.