Az 50 éves férfi saját maga oldotta meg eltűnésének ügyét

Ontario Niagara-vízesés öngyilkos keresés rendőrség eltűnés öngyilkosság család emlékezetkiesés emlékezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves Edgar Latulip emlékezetkieséssel küzdött, és több évtizeden át fogalma sem volt arról, kicsoda is ő valójában – miközben a családja és a rendőrség 30 éven át kereste őt.

Edgar Latulip 21 éves volt, amikor eltűnt az Ontario állambeli Kitchenből 1986 szeptemberében – írja a Mirror. A rendőrség azt még kiderítette, hogy az immár 50 éves férfi feltehetően akart véget vetni életének, ezért az otthonától 128 kilométerre lévő Niagara-vízeséshez utazott busszal. A nyomozás azonban itt elakadt.

Edgar Latulip 21 évesen Forrás: North American Missing Persons Network

Mint nemrég kiderült, Latulip öngyilkossági kísérlete nem sikerült, a férfi azonban súlyos fejsérülést szenvedett, emiatt elveszítette az emlékezetét. Családja már régen feladta, hogy valaha viszontlátják a férfit, akinek három évtizeddel az eset után nemrég újra visszatért az emlékei, és eszébe jutott, kicsoda is ő valójában. Latulip állítását egy DNS-teszt is bizonyította, és a hírek szerint a férfi hamarosan újra találkozni fog családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.