Vajnáék is ott lesznek a jövőheti Oscar-gálán

Oscar 2016 Andy Vajna ruha Saul fia díjátadó Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Nemzeti Filmalap ma közleményben tudatta, hogy a 71 éves filmügyi kormánybiztos és a szervezet vezérigazgatója, Havas Ágnes is ott lesz a február 28-i díjkiosztón Los Angelesben. 

A két filmes szakember a Saul fia jelölése miatt utazik ki a rendezvényre, ugyanis harmincöt évvel a Mephisto győzelme után ismét Oscart nyerhet egy magyar film. Velük tart majd Andy Vajna felesége is, aki magyar tervező ruháját viseli majd - írja az Origo.

Forrás: Vajna Tímea/Facebook

Nemes Jeles László alkotása az Amerikai Filmakadémia díja mellett a független filmeket díjazó Independent Spirit Awards esélyese is a legjobb külföldi film kategóriájában, az elismerést február 27-én, egy nappal az Oscar-gála előtt adják át.

Vajon a legjobb idegen nyelvű film kategória többi jelöltje mekkora eséllyel indul Nemes Jeles László művével szemben? Segítünk, hogy kicsit jobban megismerd őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.