Kiszel Tünde Tvrtkónak üzent: "Nem illik oda piszkítani, ahonnan eszünk"

Kiszel Tünde Vujity Tvrtko Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart a TV2 Mokkájának péntek reggeli adása. A stúdió vendége Berki Krisztián volt, akit Vujity Tvrtko és Demcsák Zsuzsa faggatott. Vagyis csak faggatott volna, ugyanis a riporter a kérdései helyett inkább csak kifejtette, miért nem tud azonosulni a Berki által képviselt értékrenddel. 

A történtek természetesen a kommentelőket is "megihlették", többen Berki közösségi oldalán adtak hangot véleményüknek.

Kiszel: "Nem piszkítunk oda, ahonnan eszünk"

A Tvrtko–Berki-beszélgetésről a naptárdíva is kifejtette a véleményét: "A sapkás Balogh Szilárd mit képzel magáról? Nem kötelező Berki Krisztiánnal beszélgetni. Nem kötelező a Mokkát vezetni! Javaslom a sapkásnak, hogy menjen el vagont rakni, ott nem kell beszélgetni senkivel!!! Berki Krisztián a TV2 egyik arca, ezzel a viselkedésével a sapkás a TV2-t is támadja. Pedig nem illik oda piszkítani, ahonnan eszünk" - tette közzé Facebookján Tünci, akinek rossz viszonya Tvrtkóval évekre nyúlik vissza.
Forrás: Mokka


"Csak nehogy ráfaragj erre! Vegyél vissza az arcodból, mert visszataszító a viselkedésed! A Tvrutkónak a Mokkában igaza volt, még ha a Pamela megvédett is! Vedd már észre magad, te is csak egy sima Magyar ember vagy, hiába téped magad annyira! Aranyóra stb., ettől még egy senki vagy! Lenézel mindenkit, aki nem olyan bunkó, mint Te!"
- olvasható.

"Krisztián! Lehet téged szeretni, lehet utálni, egy a lényeg, beszéljenek Rólad, ez a köztudottan profi megközelítés a népszerűség a siker és a pénz eléréséhez. Ebben, kérdés nem lehet, profi vagy! Tvrtkó nagyot hibázott!! Mint riporternek, aki profinak vallja magát, élő műsorban nem lehetett volna érzelmi egyéni véleményt nyilvánítani Rólad. Ez súlyos szakmai és etikai vétség részéről! Viszont rendkívül profin kezelted a helyzetet, amivel simán Tvrtkó fölé tudtál emelkedni! Gratula!! Jár a hüvelykujj!" - tette hozzá egy másik kommentelő.

Lagzi Lajcsi kiakadt - Ezúttal a szomszédainál tartott razziát a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20160220-lagzi-lajcsi-szomszedainal-tartott-razziat-a-rendorseg.htmlCsütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Most nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét.TV + SztárokOrigoMa kiderül, kik lesznek A Dal döntőseihttp://www.life.hu/sztarok/20160220-a-dal-2016-masodik-kozepdontoje-szombaton-este-toth-andi-olah-gergo-gaspar-laci-szerepel.htmlSzombaton este rendezik A Dal 2016 második középdöntőjét, amelyből négyen jutnak be a február 27-i döntőbe. Az extra produkció Zséda és Demjén Ferenc duettje lesz, emellett a mai adásban adják A Dal 2016 Legjobb dalszövege díjat. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoRihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Schobert Norbi különös súlyzót kapott a vállárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-schobert-norbi-fitnesz-edzo-kulonos-sulyzot-kapott-a-vallara-es-kutyusaval-a-nyakaban-pozolt.htmlA fitneszguru fogta és szeretett kedvencét olyan könnyedén kapta fel, mintha csupán pehelysúlyú lenne. TV + Sztárok--Kulcsár Edina durcáskodással kezdte a péntek reggelthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-durcaskodassal-kezdte-a-pentek-reggelt.htmlA szépségkirálynőnek elege van az esős időből és ezt egy morcos fotóval jelezte is az felhők felé. TV + Sztárok--Botrány! Csúnyán beszólt egymásnak Berki Krisztián és Vujity Tvrtko http://www.life.hu/sztarok/20160219-berki-krisztian-es-vujity-tvrtko-parazs-hangulat-a-studioban-video.htmlParázs hangulat alakult ki a Mokka reggeli adásában a két sztár között. Demcsák Zsuzsa próbálta csitítgatni őket, de nehezen jutott szóhoz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.