Nagy port kavart a TV2 Mokkájának péntek reggeli adása. A stúdió vendége Berki Krisztián volt, akit Vujity Tvrtko és Demcsák Zsuzsa faggatott. Vagyis csak faggatott volna, ugyanis a riporter a kérdései helyett inkább csak kifejtette, miért nem tud azonosulni a Berki által képviselt értékrenddel. 

A történtek természetesen a kommentelőket is "megihlették", többen Berki közösségi oldalán adtak hangot véleményüknek. 

Kiszel: "Nem piszkítunk oda, ahonnan eszünk"
A Tvrtko–Berki-beszélgetésről a naptárdíva is kifejtette a véleményét: "A sapkás Balogh Szilárd mit képzel magáról? Nem kötelező Berki Krisztiánnal beszélgetni. Nem kötelező a Mokkát vezetni! Javaslom a sapkásnak, hogy menjen el vagont rakni, ott nem kell beszélgetni senkivel!!! Berki Krisztián a TV2 egyik arca, ezzel a viselkedésével a sapkás a TV2-t is támadja. Pedig nem illik oda piszkítani, ahonnan eszünk" - tette közzé Facebookján Tünci, akinek rossz viszonya Tvrtkóval évekre nyúlik vissza.
Forrás: Mokka


"Csak nehogy ráfaragj erre! Vegyél vissza az arcodból, mert visszataszító a viselkedésed! A Tvrutkónak a Mokkában igaza volt, még ha a Pamela megvédett is! Vedd már észre magad, te is csak egy sima Magyar ember vagy, hiába téped magad annyira! Aranyóra stb., ettől még egy senki vagy! Lenézel mindenkit, aki nem olyan bunkó, mint Te!"
- olvasható. 

"Krisztián! Lehet téged szeretni, lehet utálni, egy a lényeg, beszéljenek Rólad, ez a köztudottan profi megközelítés a népszerűség a siker és a pénz eléréséhez. Ebben, kérdés nem lehet, profi vagy! Tvrtkó nagyot hibázott!! Mint riporternek, aki profinak vallja magát, élő műsorban nem lehetett volna érzelmi egyéni véleményt nyilvánítani Rólad. Ez súlyos szakmai és etikai vétség részéről! Viszont rendkívül profin kezelted a helyzetet, amivel simán Tvrtkó fölé tudtál emelkedni! Gratula!! Jár a hüvelykujj!" - tette hozzá egy másik kommentelő.