Kiszel Tünde válaszolt Tvrtkonak

2014.04.04. 09:32

A naptárdíva a Life.hu-hoz eljutatott levélben reagált Vujity Tvrtko soraira.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kiszel Tünde meggondolatlan kijelentést tett Facebook-oldalán. Kislánya egyik osztálytársának azt írta: "Összeverlek, hogy anyád lepedőben visz haza!" - ami a szülők mellett a szókimondó Vujity Tvrtkonál is kiütötte a biztosítékot.

Forrás: facebook/Szeretjük Kiszel Tündét

A Mokka műsorvezetője ezúttal sem rejtette véka alá csípős véleményét és leírta, hogy az gyermekek vitájába épeszű szülő, nem avatkozik bele, pláne nem ilyen direkt módon. Emellett Tvrtko a sajtó felelősségét is firtatja a kínos ügy kapcsán. „ Lehet most szidni, belerúgni ebbe a teljesítmény nélküli kamucelebbe, ezredszer is le lehet írni, hogy valós teljesítmény nélkül uralja a cikkeket, címlapokat, dupla oldalas, fényképes sajtófelületeket, ugyanakkor rá kellene arra jönnünk, hogy az ő szégyene (mert kétségtelenül az!), egyben a mi újságírói felelősségünk is. Mi emeltük ki, mi mutogatjuk, mi számolunk be róla, újságírók írják le nyilvánvaló hazugságait, amellyel megtéveszti az olvasókat/nézőket, hülyíti az újságírókat. És közben szépen lassan elhitte, hogy neki ezt lehet. Ő sztár!" – írja Vujity Tvrtko.

Kiszel Tünde a Life.hu-hoz eljutatott levél röviden reagált Tvrtko soraira:

„Egy olyan személy, aki - feltételezhetően figyelemfelkeltés céljából - magát Vujity Tvrtkonak nevezi, (holott eredeti neve Balogh Szilárd) és magát profi újságírónak vallja, illene tudnia azt, hogy egy bulvárlapban megjelent félinformációk alapján nem von le következtetést. Különösen érvényes ez egy olyan bulvárnapilap esetén, amely kiadójával szemben a jogsértés miatt épp a múlt héten nyertem- ügyvédem segítségével - jogerősen jelentős összegű kártérítés - nyilván nem véletlenül. Balogh úr további gyalázkodó személyeskedő megnyilvánulásaira nem kívánok reagálni, mert nem szeretném ezáltal is Balogh úr oldalának nézettségét növelni" – írta Tünde, aki a történtekről egyelőre nem szeretett volna részleteket elárulni.

 

Vujity TvrtkoKiszel Tündenaptárdívaműsorvezetőnyílt levél