Lezajlott Lagzi Lajcsi első, szabadulása utáni nyilvános fellépése, ahová nagy szeretettel meghívta az őt lehallgató rendőrtiszteket is. Mint ismeretes, a mulatóssztár rendelkezésére bocsátott iratokból kiderült, kik és mennyi ideig hallgatták le.

"Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül az életem minden pillanatát lehallgatták. Hogyan vallottam szerelmet a feleségemnek, hogyan beszélgettem a gyermekeimmel. Most nem mutatta meg magát egy megfigyelőm sem, bár lehet, hogy megbújtak valahol" – mondta a Blikknek Galambos Lajos, aki teltházas koncertet adott a budapesti böllérfesztiválon, és akit imádott a közönség.

Forrás: Youtube

Amikor kilépett a színpadra, tapsvihar fogadta, látszott, népszerűségéből, mit sem veszített - írja a lap. "Tudni akartam, eljöttek-e a rendőrök, eleget tettek-e a meghívásomnak. Az emberek vették a lapot, megmosolyogtatta őket a kérdésem. Rengetegen poénból is feltették a kezüket - folytatta a fellépése után a zenész, aki nem úszta meg a kötelező pálinkát sem.

Legutóbb a szomszédainál razziázott a rendőrség
Csütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Akkor nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét. Lajcsi egyik szomszédja azt nyilatkozta, az érdekelte őket, valóban van-e víztorony Lajcsi birtokán. "Pedig a torony már akkor is látható, ha az ember autóval jön be a faluba, sőt innen, az út széléről is egyértelműen látható. Az is érdekelte őket, kaptunk-e vizet Lajcsitól, és ebből a toronyból. Akit meg nem találtak itthon, azokat állítólag beidézik majd Székesfehérvárra" - fejtette ki a szomszéd, és hozzátette, az is érdekelte a rendőröket, hogy milyen közműveket vesznek igénybe, milyen időszakokban fizetnek villanyszámlát, mivel fűtenek Lajcsiék. Az ügyről itt írtunk korábban.