Lagzi Lajcsi kiakadt - Ezúttal a szomszédainál tartott razziát a rendőrség

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Most nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét.

Lajcsi egyik szomszédja a Borsnak elmondta, az érdekelte őket, valóban van-e víztorony Lajcsi birtokán. "Pedig a torony már akkor is látható, ha az ember autóval jön be a faluba, sőt innen, az út széléről is egyértelműen látható. Az is érdekelte őket, kaptunk-e vizet Lajcsitól, és ebből a toronyból. Akit meg nem találtak itthon, azokat állítólag beidézik majd Székesfehérvárra" - fejtette ki a szomszéd, és hozzátette, az is érdekelte a rendőröket, hogy milyen közműveket vesznek igénybe, milyen időszakokban fizetnek villanyszámlát, mivel fűtenek Lajcsiék.

Forrás: TV2

"Amíg csak engem és a családomat lepték meg és faggatták, addig nem tehettem mást, lenyeltem. Igaz, azt is nehezen viseltem. Most meg azt hallom, hogy már az ittenieket sem hagyják nyugton. Boldogasszonypusztára nem jár busz, se vonat, se villamos, se HÉV, sőt metró sem. Az utat is, ami ide vezet, általában én szoktam karbantartani. Abban azonban mind a nyomozók, mind a he­lyiek munkáját megkönnyítem, hogy ha valóban Székesfehérvárra kell majd menniük kihallgatásra, egy mikrobusszal megoldom az utazásukat. Csak mi­előbb véget érjen ez az ügy " – magyarázta Lajcsi a napilapnak.

Ma kiderül, kik lesznek A Dal döntőseihttp://www.life.hu/sztarok/20160220-a-dal-2016-masodik-kozepdontoje-szombaton-este-toth-andi-olah-gergo-gaspar-laci-szerepel.htmlSzombaton este rendezik A Dal 2016 második középdöntőjét, amelyből négyen jutnak be a február 27-i döntőbe. Az extra produkció Zséda és Demjén Ferenc duettje lesz, emellett a mai adásban adják A Dal 2016 Legjobb dalszövege díjat. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoRihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Schobert Norbi különös súlyzót kapott a vállárahttp://www.life.hu/sztarok/20160219-schobert-norbi-fitnesz-edzo-kulonos-sulyzot-kapott-a-vallara-es-kutyusaval-a-nyakaban-pozolt.htmlA fitneszguru fogta és szeretett kedvencét olyan könnyedén kapta fel, mintha csupán pehelysúlyú lenne. TV + Sztárok--Megszólalt Pap Vera özvegye: “Fogtam a kezét, míg örökre el nem aludt”http://www.life.hu/sztarok/20160219-pap-vera-ozvegye-vegig-a-szineszno-mellett-volt-mig-orokre-el-nem-aludt.htmlHosszú betegség után tavaly áprilisban hunyt el Pap Vera, a Vígszínház vezető színésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész. Özvegye, dr. Simon Sándor még mindig nem találja a helyét. TV + Sztárok--Állítják: Vissza akarta venni Jakupcseket a köztévéhttp://www.life.hu/sztarok/20160219-jakupcsek-gabriellat-visszahivta-volna-a-kozteve.htmlLapinformációk szerint alig pár órával azután, hogy menesztette az MTVA Jakupcsek Gabriellát a vezetőség úgy döntött, hogy mégsem akar megválni a műsorvezetőtől. TV + Sztárok--Érkezik a Barátok közt baba - Kiss Ramónának elfolyt a magzatvizehttp://www.life.hu/sztarok/20160219-erkezik-a-baratok-kozt-baba-a-szentmihalyi-zsofit-alakito-kiss-ramonanak-a-sorozatban-elfolyt-a.htmlA Szentmihályi Zsófit alakító Kiss Ramóna, a sorozatban vajúdni kezdett, így hamarosan megszületik filmbeli gyermeke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.