A mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól.

Galambos Lajost tavaly ősszel harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A mulatósztárt januárban engedték ki a börtönből, a rács mögött töltött idő azonban saját bevallása szerint mind testileg, mind lelkileg is teljesen megváltoztatta őt. 

Forrás: TV2

Az orvosi rendelőben azt mondták, nagyon rossz állapotban vagyok, és ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni. Már a májam és az epém sem működött normálisan - mondta el a Storynak adott interjújában Lagzi Lajcsi, aki laktóz- és lisztérzékenysége miatt szigorú étrenden volt, viszont koplaláson nem kaphatták, mert komoly fegyelmi büntetés indult volna ellene éhségsztrájk miatt. Galambos Lajos 45 kilót fogyott elzárása alatt, mégis úgy érzi, a börtönnek köszönheti, hogy megváltozott az élete.

A börtönlét lelkileg is megváltoztatta Lajcsit
"Azóta, hogy kijöttem az előzetesből, mindenben jobban észreveszem a szépet, az értékeset" - magyarázta a lapnak a mulatós zenész. "Figyelmesebb vagyok a szerelmemmel. Törekszem arra, hogy rendet tartsak magam körül, mert tudom, hogy ez fontos neki. Besegítek olyan házimunkákba is, amelyek korábban eszembe se jutottak. Soha nem voltam különösebben érzelmes, voltaképpen szégyelltem kimutatni az érzéseimet."

A börtön mentette meg az életem. Az utolsó benti laborvizsgálatom után azt mondták az egészségügyi szobában, hogy csodát tett velem az a négy hónap.Igazuk volt, mert jobban érzem magam, mint valaha. Leadtam több mint negyven kilót, s rám jön az érettségizős öltönyöm. Több az energiám, és sokkal kevesebb alvás is elég" - magyarázta a zenész.