Balesetet szenvedett Kulcsár Edina!

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
snowboard törés baleset Kulcsár Edina csukló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő néhány nappal ezelőtt még mosolyogva számolt be arról, hogy barátnőivel egy kis kikapcsolódásra készülnek. Sajnos nem lett teljesen örömteli az utazás.

Kulcsár Edina pár napja osztotta meg rajongóival, hogy elutaznak barátnőivel síelni és snowboardozni. A szépség azóta viszont nem jelentkezett a közösségi oldalon, amire most magyarázatot is adott egy videóban.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Edina nem sokáig élvezhette a havas csúcsokat, ugyanis másfél óra snowboardozás után akkorát esett, hogy két helyen is eltört a csuklója. Rajongóinak már begipszelt kézzel mesélte a történteket, de szerencsére hangulatára nem volt hatással a baleset. Továbbra is mosolygós maradt, és a kommentekből az is kiderült, hogy még a snowboardozástól sem ment el a kedve! A videót itt tekintheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.