Túl duci volt a süni, fogyókúráznia kellett

Forrás: YouTube -
sündisznó sün fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyproblémákkal küzdött Jabba, a dagi süni, ezért egy állatmenhelyre került, ahol csakis folyékony kutyaeledelt kaphatott. 

Szegény kis süni túlsúlya miatt távozhatott volna az élők sorából, mivel az állatot a gazdája annyira túletette, hogy

már nem tudott összegömbölyödni sem.

A kép illusztráció Forrás: YouTube

Mivel a sünit szeretnék visszaengedni a vadonba, ezért nem maradhatott ilyen extra méretben, muszáj volt elkezdenie az drasztikus fogyókúrát, amiről az Independent egy videót is készített.

Lady Gaga: "Remegtem és sírtam az Oscar előtt"http://www.life.hu/news/20160303-lady-gaga-teljesen-kiborult-az-oscar-elott-sirva-allt-szinpadra-az-enekesno.htmlAz Oscar-díjátadó egyik legerősebb momentuma volt, amikor az énekesnő színpadra lépett, és elénekelte a Til It Happens To You című dalát, mely a szexuális erőszakról szóló. Most elmesélte, hogy mit érzett a színpadon. News--Eltűnt egy 11 éves budapesti kislányhttp://www.life.hu/news/20160303-eltunt-11-eves-kislanyt-keresnek-budapesten.htmlA rendőrség körözést adott kit Fehér Mirella eltűnése miatt. A 11 éves kislány szerda reggel VIII. kerületi otthonából indult el az iskolába, azóta nem adott életjelet magáról. NewsOrigo49 évesen meghalt a népszerű amerikai színész, Lee Reherman http://www.life.hu/news/20160302-lee-reherman-elhunyt-a-szivek-szallodaja-egyik-vendegszinesze-nem-tudni-a-halal-okat.htmlA nézők leginkább az American Gladiators-ból ismerhették, de számos itthon adott sorozatban is vendégszerepelt. A barátnője holtan talált rá március 1-jén. News--Ez a 19 éves lány a világ leggazdagabb tinédzserehttp://www.life.hu/news/20160302-o-a-vilag-leggazdagabb-tizedszere-nem-torodik-a-penzzel-a-milliardos-lany.htmlAlexandra Andresen 2016-ban nyerte el a megtisztelő címet, miután felbecsülték a családja vagyonát. A testvérével osztozik majd a közel 343 milliárd forintnak megfelelő örökségen. NewsOrigoBörtönbe kerülhet a Facebook egyik vezetője http://www.life.hu/news/20160302-facebook-braziliaban-borton-varhat-az-egyik-fontos-beosztasban-levo-vezetojere.htmlDiego Dzodant Brazíliában tartoztatták le, miután nem volt hajlandó együttműködni a hatóságokkal. A hírek szerint a cég egyik vezetője kábítószer-kereskedelmi ügybe keveredett. News--Ennivaló! Gimo hatalmas szemeivel mindenkit levett a lábárólhttp://www.life.hu/news/20160302-nagy-szemek-ennivalo-foto-egy-cicarol-nezd-meg-gimo-legcukibb-kepeit.htmlOlyan, mintha egy rajzfilmhős lenne! - írta sok kommentelő Gimo képei alá. A cuki szőrmók lassan az egész internetet meghódítja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.