A színésznek bevonták a jogosítványát és közmunkára is mennie kell.

Ahogy a Life.hu megírta, Oszter Sándor még 2014 februárjában a falnak és egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezres kárt okozott. Akkor a színész közleményben tudatta, hogy nem fogyasztott alkoholt.

Forrás: MTI/Beliczay László

Mivel a vizsgálat kimutatta, hogy Oszter véralkohol szintje alapján 8-10 felest fogyaszthatott, ezért az ügyészség vádat emelt ellenittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt, és jogosítványát is bevonták. A Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön 140 óra közérdekű munkára ítélte a színészt – írja a Blikk.

Oszter Sándor az utolsó szó jogán elmondta, nem ismeri el a bűnösségét. Mivel a színész anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy a pénzbüntetést megtérítse, az ügyész indítványozta, hogy ítéljék közmunkára, tiltsák el a vezetéstől, és Oszternek kelljen megtérítenie a bűnügyi költségeket. Egyelőre egyik fél sem nyilatkozott arról, hogy fellebbez-e az ítélet ellen.

"Fenntartom, hogy azután ittam, hogy elhagytam az autót. Amilyen koncepciót a bíró felállított, az nem a tényeken alapul, a szakértőket sem vette tekintetbe, úgy érzem a dolog eleve elrendeltetett volt" – mondta a színész.