Reese Witherspoon Mexikó fürdődressz fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Doktor Szöszi és a Vadon színésznője dögös piros fürdőruhában élvezi jól megérdemelt pihenését Mexikó partjainál.

A Baywatch óta tudjuk, hogy nincs dögösebb viselet a parton, mint egy feszülős piros fürdődressz. Tudja ezt jól Reese Witherspoon is: a hamarosan 40 éves színésznőt napfényes Mexikó egyik strandjánál kapták lencsevégre mélyen dekoltált, pirosban pompázó fürdőruhában.

Reese, aki férje és gyermekei nélkül érkezett a barátnős nyaralására, másnap már fekete dresszben élvezte a tengerpartot - a képekért kattints ide!

Charlie Sheen állítja: nem fenyegette meg exfeleségét és kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160225-charlie-sheen-szinesz-tagadja-hogy-megfenyegette-exfeleseget-denise-richardsot-hogy-megoli.htmlA HIV-fertőzött világsztár egy tévéműsor vendégeként öntött tiszta vizet a pohárba exneje, Denise Richards vádaskodásai kapcsán. TV + Sztárok--Eljárt az idő a Szex és New York sztárja felett: így néz most ki Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megoregedett.htmlA világhírű sorozat egykori színésznőjét sem kíméli az idő vasfoga. TV + Sztárok--Bunyóra hívta Dynamic Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160229-dynamic-rapper-fight-challende-kihivassal-rendezne-konfliktusat-berki-krisztian.htmlA rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal. TV + Sztárok--Újra együtt az Igazából szerelem sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160224-hugh-grant-szinesz-es-martine-mccutcheon-szineszno-az-igazabol-szerelem-sztarjai-ujra-egyutt.htmlHugh Grant és Martine McCutcheon is ott volt a Brit Filmintézet legrangosabb elismerésének átadóján, amelyen az Igazából szerelem minisztere díjat vehetett át. TV + Sztárok--Charlie Sheen állítja: nem fenyegette meg exfeleségét és kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160225-charlie-sheen-szinesz-tagadja-hogy-megfenyegette-exfeleseget-denise-richardsot-hogy-megoli.htmlA HIV-fertőzött világsztár egy tévéműsor vendégeként öntött tiszta vizet a pohárba exneje, Denise Richards vádaskodásai kapcsán. TV + Sztárok--Daniel Craig kilépett: nem lesz többé James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-daniel-craig-szinesz-kilepett-a-james-bond-filmsorozatbol-nem-alakitja-tobbe-a-titkosugynokot.htmlA hírt Mark Strong hintette el egy nemrég adott interjújában: Daniel Craig nem bújik többé a 007-es ügynök szerepébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.