Nyilvánosságra hozzák Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyvét

halál nyilvánosság Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyv bíróság Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Henry M. Newkirk georgia-i bíró szerint az embereknek joguk van ahhoz, hogy megtudják, mi történt pontosan Whitney Houston egyetlen lányával.

A Fulton megyei bíróság csütörtökön jelentette be a hírt: Henry M. Newkirk bíró jóváhagyta az NBC egyik televíziós csatornájának, a WXIA-TV-nek, hogy hozzáférhessen Bobbi Kristina Brown boncolási jegyzőkönyvéhez - olvasható a New York Daily News-on.

Forrás: AFP

A médiavállalat ügyvédei azzal érveltek, hogy a nyilvánosságnak joga van tudni, mi történt a tavaly nyáron elhunyt Bobbi Kristinával, akit előtte fél évvel eszméletlen állapotban találtak meg a fürdőkádjában. Továbbá azzal is érveltek, hogy Fulton megyében drámaian emelkedett a heroinhasználat, és ha Bobbi Kristina Brown halálát a kábítószer okozta, akkor a köz érdeke is, hogy az orvosszakértői vélemény nyilvános legyen. Henri M. Newkirk bíró igazat adott nekik.

A néhai Whitney Houston egyetlen lánya kábítószerfüggőségéről már korábban is írt a sajtó: a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Gerard Butler behúzott egyet az őt interjúztató újságírónakhttp://www.life.hu/news/20160303-gerard-butler-szinesz-jatekbol-behuzott-egyet-az-ot-interjuztato-ross-kingnek.htmlA skót színésszel az író-újságíró, és egyben jó barátja, Ross King incselkedett egy sort, amelyre meglepő módon reagált Gerard Butler. News--Megvan az év legkínosabb szelfijehttp://www.life.hu/news/20160303-az-ev-legkinosabb-szelfijen-a-lany-a-vibratorral-a-hatterben-pozol-a-szuleinek-kuldte-tovabb.htmlAz egész internet azon a szerencsétlenül járt lányon nevet, aki merő figyelmetlenségből továbbküldött egy képet a szüleinek, amelynek a hátterében látszódik néhány olyan dolog, amelyet valószínűleg sosem mutatna meg egyiküknek sem. News--Új figurával rukkolt elő gyerekkorunk kedvenc játékahttp://www.life.hu/news/20160226-a-lego-jatek-uj-figuraja-a-gyermekevel-otthon-marado-hipszter-apa.htmlA dán játékcég, a LEGO elkészítette a gyermekével otthon maradó fiatal apukát. News--Erzsébet királynő dühöng Katalin díváskodó életmódja miatthttp://www.life.hu/news/20160225-erzsebet-kiralyno-duhong-katalin-hercegne-penzkoltekezese-es-divas-viselkedese-miatt.htmlSzórja a pénzt, és teljesen kifordult magából - Erzsébet királynő a hírek szerint megelégelte Katalin fényűző életmódját, amelyet a királyi kincstár finanszíroz. News--"Keserédes volt" - Így emlékszik Heath Ledger édesapja fia Oscar-díjának átvételérehttp://www.life.hu/news/20160226-heath-ledger-edesapja-kim-igy-emlekszik-vissza-fia-posztumusz-oscar-dijanak-atvetelere.htmlA nyolc évvel ezelőtt elhunyt színész édesapja, Kim szerint a díj Ledger lányához, az immár 10 éves Matildához tartozik. NewsOrigo2 éven át ültette az illatos virágot a férfi, hogy felvidítsa vak feleségéthttp://www.life.hu/news/20160223-mr-kuroki-2-eve-at-ultette-az-illatos-viragot-a-kertben-hogy-felviditsa-vak-feleseget.htmlMrs. Kuroki néhány évvel ezelőtt veszítette el látását cukorbetegsége szövődménye miatt. A Japánban élő asszony depressziós lett, férje, Mr. Kuroki azonban nem hagyta, hogy teljesen elveszítse a nőt, akit annak idején megismert. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.