A műsorvezető és üzletasszony egy konferenciáról köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán csinos, feszülős összeállításban, ami egyesek szerint egy kicsit többet is megmutatott Kata álomalakjából.

Visszafogott, testhez simuló szürke ruhában vett részt Sarka Kata egy konferencián, ám egy apró „hiba” mégis csúszott a gépezetbe: a műsorvezető és üzletasszony mellbimbói utat törtek maguknak. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a kommentelők azonnal lecsaptak Kata fotójára.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Volt, aki úgy vélte, Katának nem illene így megjelennie egy komoly, hivatalos eseményen: Ízléstelen és közönséges egy rendezvényen így megjelenni!"Mindennek meg van az etikája, mikor mit kell(ene) felvenni.."
Ám még többen voltak, akik semmi kivetnivalót sem találtak Kata megjelenésében:
Ez a baj, hogy ma már szégyellniük kell a nőknek a nőiességüket... mert a társadalom megkívánja... szerintem nagyon jól néz ki Kata, és ha neki így jó, akkor nekem is."
Igazán elegáns és dekoratív vagy, Kata."
Semmi alakja :))) hát ez jó, hát ilyen gyönyörű darázsderekam lenne, meg csípőm, boldog lennék, mellesleg nem is tudom, hány gyermeke van, de azt hiszem, kettő. Higgyétek már el, aki szép, lehet okos is."

Sarka Kata nyílt levele Nótár Ilonának
"Egy rosszindulatú támadással szembesültem múlt héten, amikor egy kereskedelmi televízió stúdiójában jártam. A történtek egy nyílt levél megírására ösztönöztek, amelyben kifejtem vékony kontra elhízott nő témában az álláspontomat" - Sarka Kata nyílt levelét ide kattintva olvashatod el.