Kovács Patrícia feketelistásnak érzi magát: Íme, a színésznő véleménye!

Forrás: Félvilág -
MTVA színésznő Kovács Patrícia D. Tóth Kriszta Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromszor hívták köztévés műsorba szerepelni, és háromszor mondták vissza a meghívást az utolsó pillanatban. A Félvilág sztárja a közösségi oldalán írta le, hogy szerinte ő is rajta van az MTVA állítólagos tiltólistáján.

Ahogy korábban mi is megírtuk, D. Tóth Kriszta internetes beszélgetős műsorában vallotta be Kulka Jánosnak, hogy akárhányszor akarta, nem hívhatta be köztévés műsorába. Ennek oka több sztár szerint is, hogy létezik a köztévénél egy bizonyos feketelista. Erről korábban Sebestyén Balázs és Gálvölgyi János is megosztotta a véleményét, ezúttal pedig Kovács Patrícia szólalt meg, aki egy hosszú Facebook-posztban írta le gondolatait - írja az Origo.

Forrás: Félvilág

Kovács Patrícia írását változtatások nélkül közöljük

"Az állami tévében (nem) létező tiltólistáról mindig az jut eszembe, amikor megkérdezik az öreg székelyt, látott-e már medvét. Láttam biz én, de meglehet, hogy az se az vót - hangzik a válasz.
A közelmúltban kiújult ez a vita egy Kulka nyilatkozat után, hogy van-e ilyen tiltólista és ha nincs (mert ugye nyilván nincs, hogy is lehetne), kik vannak rajta. A kérdést bizonyító erővel megválaszolni nem tudom, csak szeretném elmesélni saját történetem.
Felkérést kaptam a Ridikülben való szereplésre, elvállaltam. Szerződéstervezet készen, a tévés interjú mellett a nyomtatott Ridikül magazinban is felkértek egy nagyobb interjúra. Ez utóbbit fel is vettük, Karafiáth Orsolya készítette. A címlapfotózásra egyeztettek velem időpontot, jövő kedden lett volna, a tévéfelvétel után.
Ehhez képest tegnap, csütörtök este 9-kor felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak.
A dolog érdekessége, hogy a megkereséskor direkt megkérdeztük, komoly-e ez a dolog, hiszen ősszel ugyanezt eljátszotta velem ugyanez a műsor. Megvolt a felvétel napja, megbeszéltük, hogy Karafiáth csinálja az interjút - igaz, ez utóbbiig akkor nem jutottunk el -, majd leszólt valaki fentről, hogy szó sem lehet rólam. Ilyen előzmények után joggal fogadtuk hitetlenkedve a megkeresést, de a válasz az volt, hogy megkérdeztük, jöhetsz.
Ugyancsak tavaly ősszel egy másik köztelevíziós műsorral ugyanez történt meg: felkérés, egyeztetett időpont, utolsó pillanatban visszamondás, mert valaki leszólt, hogy nem lehet. Csatornát, műsort ez esetben nem mondok, mert megkértek rá, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe őket.
Együttérzek azokkal a műsorkészítőkkel, akiknek ilyen környezetben kell dolgozniuk. Sajnálom azokat az embereket, akiknek ilyen telefonhívásokat kell intézniük.
A félreértések elkerülése végett jelzem, hogy kiválóan megvagyok az állami televízióban való szereplés nélkül is. De a tartalomszolgáltatási főembernek azért üzenném, hogy én még színész leszek akkor is, amikor ő már nem a köztelevízió kenyerét eszi.
Törőcsik Maritól azt tanultam, hogy egy színész mindenkié, mindenkinek játszik. Bár világnézetem sosem rejtettem véka alá, a politikai szélsőségeket leszámítva minden felkérésnek igyekszem is eleget tenni. Ha a köztévé egy műsora kíváncsi a munkámra, megyek ezután is, ahogy mentem korábban is. De azt kifejezetten szeretném kérni, hogy a jövőben többször ne forgassanak meg. Ha rajta vagyok a nem létező tiltólistán, ne raboljuk egymást idejét ezekkel az idióta körökkel.
Egy találós kérdés a végére. Decemberben mutatta be a Duna Televízió azt az MTVA által finanszírozott nagyjátékfilmet, a Félvilágot, mely meglehetősen nagy sikert aratott a magyar nézők körében és bennünket, a készítőket is meglepő módon szinte teljesen egyhangúlag pozitív fogadtatásban részesült a magyar sajtó, a kritika részéről. Hányszor voltam bent az állami tévében az MTVA által támogatott film főszereplőjeként a filmről beszélgetni?"

A színésznő az írás végén megjegyzete, hogy posztját nyilatkozatnak szánta, és nem szeretné kommentálni az esetet.

Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/sztarok/20160305-vujity-tvrtko-a-tv2-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klub-csatornaval-targyalt.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka elérte álmát! Európa-csúccsal nyert Marseille-benhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-hosszu-katinka-europa-csuccsal-lett-elso-a-golden-tour-versenyen.htmlAz úszónő saját korábbi csúcsát megdöntve győzött 400 méter vegyesen az úszók Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozatának harmadik, utolsó állomásán, Marseille-ben. TV + Sztárok--Köböl Anitával és új műsorral erősít a TV2http://www.life.hu/sztarok/20160305-kobol-anita-lesz-a-tv2-uj-sztarmagazinjanak-a-red-carpetnek-a-musorvezetoje-es-szerkesztoje.htmlA csatorna Red Carpet címmel sztármagazint indít. A legfrissebb pletykákat és híreket ismerheti meg a néző a hazai és külföldi celebek életéről. A szereksztő-műsorvezetője Köböl Anita lesz, aki korábban már vezette a TV2-höz tartozó életmód csatorna egyik műsorát. TV + SztárokOrigoDér Heni a nehéz időszakokban is hitt az álmaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-der-heni-enekesno-a-nehez-idoszakokban-is-hitt-az-almaiban.htmlNagyon őszinte hangvételű dallal rukkolt elő Dér Heni. A Mi lett veled című számban az énekesnő hitet próbál adni a nehéz időszakot átélők számára, megerősíteni őket abban, hogy sohasem szabad feladni, meghátrálni, elengedni az álmaikat. Ő is keményen megküzdött a saját sikereiért. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-paris-jackson-kulseje-latvanyos-atvaltozason-ment-at.htmlDrámai átváltozáson ment át a 17 éves Paris Jackson, és úgy tűnik, hogy a helyzet egyre rosszabb. Az egykor gyönyörű lány kisfiúsra vágatta a haját, és úgy tűnik dohányzik is, legalábbis legutóbb egy cigarettával a füle mögött kapták lencsevégre. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni: “Az életem nagy részében mások segítségére szorultam”http://www.life.hu/sztarok/20160303-weisz-fanni-elarulta-hogy-onallosodni-szeretne-hiszen-egesz-eleteben-masok-segitsegere-szorult.htmlA modell siketsége miatt nagyon nehezen tud önállósulni, de most úgy érzi, elérkezett ennek is az ideje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.