Megvan Harry herceg méltó, ám sokkal bájosabb utódja: Lady Amelia Windsor. A királynő unokatestvérének unokája imád szórakozni, partiról partira jár, és egyes találgatások szerint hamarosan a divatvilágot is beveszi a 20 éves kékvérű lány.

Néhány nappal ezelőtt a Tatler magazin áprilisi címlapján mutatkozott be az egész világ előtt a brit királyi család egyik legifjabb üdvöskéje, Lady Amelia Windsor, akit a lap "a brit királyi cslaád legszebbikének" nevezett.

Forrás: Tatler Magazine/Karen Collins

Való igaz, hogy a világ már most ott hever a 20 éves lány lába előtt: Lady Amelia, aki jelenleg az Edinburgh-i Egyetem francia-olasz szakos hallgatója, imádja a partikat, pazar életmódját pedig előszeretettel posztolja közösségi oldalán. 

Forrás: Facebook/Amelia Windsor

Eduárd kenti herceg és Katalin kenti hercegné unokája, aki a Wikipédia szerint a 29. helyet foglalja el a trónöröklési sorrendben, az irodalom mellett imádja a divatot: korábban a Hermés divatháznál volt gyakornok, illetve modellt áll már a Hardy Amies divatmárkának. Amelia a hírek szerint most ügynökséget keres magának, hogy elindíthassa karrierjét a modellvilágban.