Az RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval.

Nem az RTL Klub székházában, hanem egy budai étteremben találkozott egymással Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese és Vujity Tvrtko, a TV2-től azonnali hatállyal elbocsátott műsorvezető - tudta meg a Blikk. A lap kérdésére Kolosi Péter később megerősítette találkozását Tvrtkóval.

Forrás: TV2

A napokban valóban volt egy találkozóm Vujity Tvrtkóval, akivel természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg - fogalmazott. Vujity Tvrtkót a közelmúltban menesztette a TV2 azonnali hatállyal, miután élő adásban megjegyzéseket tett a csatorna sztárjára, Berki Krisztiánra. A Blikk megkérdezte Kolosi Pétert, nem tart-e hasonló szituációktól Tvrtko miatt.

"Az RTL Magyarország igyekszik olyan környezetet biztosítani a képernyős munkatársaknak is, amelyben a személyiségükhöz, illetve a tudásukhoz legmegfelelőbb feladatokkal bízzuk meg őket, ezzel pedig komfortosan érezhetik magukat.Így csak rajtuk múlik, hogy az egymás iránti bizalommal és megbecsüléssel élnek-e - válaszolta.