Takács Hajnalt korábbi párja úgy megverte, hogy a mellében lévő implantátum is megsérült. Most azért küzd, hogy annyi év után vádat emeljenek végre a férfi ellen.

"Az ajtófélfának lökött, ömlött az ujjamból a vér. Rángatott, végigtaszigált a lakáson, szorongatta a nyakam, a karom. Lelökött a kanapéra, és a mellemnél leszorított, miközben ütött"mesélte korábban Hajnal a Borsnak. Ennek következtében a nőnek másfél centis szilikondarabok kerültek a nyirokrendszerébe, mely miatt meg is kellett műteni. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A nyomozás 2014-ben vádemelés nélkül zajlott le, de ebbe Hajnal nem törődött bele: az új nyomozás nemrég zárult le. "A rendőr­ség most már vádemelést ja­­­va­solt a volt párom ellen, de csak elekt­ronikus adat­­tal való visszaélés miatt. Azért, mert belépett az e-mail fiókomba, és átküldte ma­gának 180 levelemet.

A kapcsolat kilenc hónapig tartott, ehhez képest az eljárás ennek többszöröse, és még nincs vége. Néhány havonta újabb és újabb vallomásokat kellett tennem. Én mindig ugyanazt mondtam el, ami az igazság, de minden egyes alkalommal fel kellett tépnem magamban a sebeket. Minden kihallgatáson bőgtem. Nagyon megterhelő volt ez az eljárás" - mesélte a bántalmazott nő, aki időközben a családon belüli erőszak egyik szószólója lett.