Réka és családja nagyon nehéz időszak előtt áll. Lara lovának ugyanis ma lesz az újabb operációja.

Decemberben érkezett a rossz hír, ami tönkretette a család karácsonyát. Kiderült, hogy egy rossz mozdulat miatt eltört Lara lovának, Hercegnek a csüdcsontja. Ma kerül sor az újabb operációra, ezért Réka a követői segítségét kérte Facebook-oldalán, hiszen kislányának Herceg az egyik legjobb barátja.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Az élet sokszor tartogat érthetetlen pillanatokat, amikor csak a kérdés van »miért?«, de nincs válasz. Ez történt akkor, amikor Lara lovának decemberben eltört a lába. A műtét sikerült, ma lesz a következő operáció, amikor eltávolítják a tehermentesítés szerepét betöltő csavarokat. Óriási a kockázat…« - írta Réka a posztjában. Megosztotta azt is, hogyan próbálta biztatni és nyugtatni kislányát.

Forrás: Facebook/ Rubint Réka

„Minden rendben lesz, Kicsim! Herceg a legjobb kezekben van! - Tudom Anya! De Ő a legjobb barátom, és soha nem bocsátom meg magamnak, ha valami baja lesz” - zajlott kettejük között a megindító párbeszéd. Réka ezért a követőit kéri, hogy gondoljanak rájuk, hiszen a szeretet csodákra képes.

„Egy kicsi lány és az Ő Hercege... Kérlek Titeket, szorítsatok nekünk! Hiszem és tudom, hogy a Szeretet energiája csodákra képes” - zárta bejegyzését Réka.