Rubint Réka: „Az élet sokszor tartogat érthetetlen pillanatokat”

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
operáció műtét Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Réka és családja nagyon nehéz időszak előtt áll. Lara lovának ugyanis ma lesz az újabb operációja.

Decemberben érkezett a rossz hír, ami tönkretette a család karácsonyát. Kiderült, hogy egy rossz mozdulat miatt eltört Lara lovának, Hercegnek a csüdcsontja. Ma kerül sor az újabb operációra, ezért Réka a követői segítségét kérte Facebook-oldalán, hiszen kislányának Herceg az egyik legjobb barátja.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„Az élet sokszor tartogat érthetetlen pillanatokat, amikor csak a kérdés van »miért?«, de nincs válasz. Ez történt akkor, amikor Lara lovának decemberben eltört a lába. A műtét sikerült, ma lesz a következő operáció, amikor eltávolítják a tehermentesítés szerepét betöltő csavarokat. Óriási a kockázat…« - írta Réka a posztjában. Megosztotta azt is, hogyan próbálta biztatni és nyugtatni kislányát.

Forrás: Facebook/ Rubint Réka

„Minden rendben lesz, Kicsim! Herceg a legjobb kezekben van! - Tudom Anya! De Ő a legjobb barátom, és soha nem bocsátom meg magamnak, ha valami baja lesz” - zajlott kettejük között a megindító párbeszéd. Réka ezért a követőit kéri, hogy gondoljanak rájuk, hiszen a szeretet csodákra képes.

„Egy kicsi lány és az Ő Hercege... Kérlek Titeket, szorítsatok nekünk! Hiszem és tudom, hogy a Szeretet energiája csodákra képes” - zárta bejegyzését Réka.

Kiderült, ki fekszik a Barátok közt jócsajának ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160306-kiderult-ki-fekszik-a-baratok-kozt-jocsajanak-agyaban-nyari-dia-kutyust-posztolt.htmlAzt már tudjuk, hogy Nyári Dia sosem elégedett a popsijával és a combjaival, de amit egyértelműen nagyon szeret, azok bizony a kutyusok.TV + Sztárok--Bear Gryllsnél a sztárok is a saját vizeletüket isszák - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160306-bear-grylls-vizeltet-es-szaritott-bogarakat-etetett-sztarokkal-video-keszult-az-esetrol.htmlA Bear Grylls: Mission Survive második évada egyből azzal kezdődött, hogy a résztvevőknek meg kellett inniuk a saját vizeletüket. Videó is készült a nem mindennapi jelenetről! TV + Sztárok--Jennifer Lopez: "Sosem gondoltam, hogy 46 évesen is sikeres leszek!"http://www.life.hu/sztarok/20160305-jennifer-lopez-sosem-gondolta-hogy-ennyire-sikeres-lesz-tobb-evig-dolgozna-meg-a-sztar.htmlHollywood egyik legsokoldalúbb sztárja már lassan huszonöt éve dolgozik a show-bizniszben, de elmondása szerint sosem gondolta, hogy ennyi idősen is népszerű lesz. TV + Sztárok--Hoppá! Vajna Tímea ledobta a textilt: Cicájával pózolt!http://www.life.hu/sztarok/20160306-vajna-timea-fehernemuben-allt-kamera-ele-cicajaval-fotoztak-az-uzletasszonyt-foto.htmlAndy Vajna felesége egy különleges fotózás keretein belül saját négylábújával állt kamerák elé, méghozzá fehérneműben. TV + Sztárok--Micsoda bulika: Tücsi bizony belecsapott az éjszakábahttp://www.life.hu/sztarok/20160306-tucsi-musorvezeo-ugy-tunik-bizony-belecsapott-az-ejszakaba-szexi-kepet-posztolt.htmlAryee Claudia Dedei, vagyis, Tücsi az egyik legkedveltebb hazai műsorvezető, aki korábban a SportKlubon, jelenleg pedig már a Sláger TV-n hódít. Most pedig legújabb partyfotójával borzolja a kedélyeket.TV + SztárokOrigoA biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?http://www.life.hu/sztarok/20160305-baratnoje-van-kristen-stewartnak-vagy-megsem.htmlKevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.